Obavijesti

Show

Komentari 15

Tomislav je farmerima priznao da bi se vjenčao s Barbarom

Tomislav je farmerima priznao da bi se vjenčao s Barbarom
2

FARMERI OTVORILI DUŠU Za kuhinjskim stolom vrtjeli su bocu i kako bi se boca okrenula, jedan od farmera je postavljao, a drugi odgovarao na pitanje

VIDEO

Kako bi kvalitetno proveli vrijeme i upoznali se čim više, crvena zadruga zaigrala je igru 'Boca istine'. Za kuhinjskim stolom vrtjeli su bocu i kako bi se boca okrenula, jedan od farmera je postavljao, a drugi odgovarao na pitanje. Prvo pitanje postavljao je Goran Tomislavu, a zanimalo ga je zašto je on tako nabrušen na njega u posljednje vrijeme.

- Ne znam čemu takvo pitanje? Ja sam takav, ja sam iskrena osoba, ne glumim i ne želim glumiti. Vi ste meni isti od prvog dana. Ja sam u takvoj situaciji sada da više ne znam gdje sam. Jesam li tu, jesam li vani, jesam li u sredini. Sad kad trebam biti najjači, ja sam pao i ja to priznajem - odgovorio mu je Tomislav.

Na drugoj vrtnji boce ponovno je odgovarao Tomislav, a pitanje mu je postavila Josipa koju je zanimalo koliko bi mu značilo da mu se dogodi nešto vezano za ljubav zbog čega bi ostao na farmi.

- Pa normalno da bi. Ja sam prema Barbari počeo osjećati nešto više. Meni je bilo drago sad dok smo bili sluga i sluškinja kad smo legli zajedno u krevet i to je jedan osjećaj koji mene smiruje - spremno je odgovorio Tomislav i sljedećim odgovorom zapanjio sve farmere. 

- Da se mi sad ženimo, da dođe općina ovamo i da mi donese prsten, ja bih to odmah napravio - rekao je.

Njegov odgovor izazvao je smješak kod farmera, a najviše se zarumenila Barbara koja nije ništa komentirala, dok mu je Goran pokušao objasniti da su stvari drugačije na farmi nego u vanjskom životu.

- Je li to realno? Ako netko razmišlja zdravo, ti moraš provesti neko vrijeme s njom da ti vidiš. Drugo je biti ovdje, ovo je avantura, ovo je igra, a kad se izađe, tek će se tada vidjeti - pojasnio mu je, na što mu je Tomislav odlučno odgovorio da samo kaže ono što osjeća.

- Evo, i da oni tebi sutra donesu prsten i ti nju zaprosiš. Cura ima stalni posao, želi uspjeti u životu, ne želi se još udavati, ne želi djecu. Ona tebi kaže neću - dodao je Goran i zaključio kako bi tada bio razočaran, s čime se složio i Tomislav.

Kako je izgledala igra i je li Tomislav uistinu siguran u svoju ljubav prema Barbari, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji Farme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine