Obavijesti

Show

Top 5 serija koje nikako ne smijete propustiti

Top 5 serija koje nikako ne smijete propustiti

Donosimo vam kratki pregled odličnih serija uz koje se možete opustiti, serija koje će vas držati u neizvjesnosti i jedva ćete dočekati sljedeću epizodu, ali i serija uz koje možete puno toga naučiti na zanimljiv način

VIDEO

1. Igra prijestolja

Najgledanija serija u povijesti HBO-a i TV fenomen svjetskih razmjera. Nakon napetog završetka pete sezone – uključujući krvavu sudbinu Jona Snowa, bijeg Majke zmajeva iz borbenih jama Meereena i javno poniženje Cersei na ulicama Kraljeva Grudobrana – u novoj sezoni poznata lica sklapaju nove saveze. Popularna serija temelji se na fantastičnom serijalu knjiga Georgea R. R. Martina i epska je priča o izdaji i plemenitosti. Šesta sezona je stigla i već na samom početku, stvari su se 'zahuktale'. Nemojte propustiti ovu seriju, u kojoj i naš prekrasni grad Dubrovnik promovira Hrvatsku svojim ljepotama, u ulozi Kraljevog Grudobrana!

2. Preacher 

Nadnaravna priča o Jesseju Custeru, propovjedniku iz Texasa kojeg obuzme Genesis, biće koje je spoj anđela i demona, temelji se na istoimenom stripovskom serijalu iz 1990-ih iz pera Gartha Ennisa i Stevea Dillona. 30.05. AMC je počeo s emitiranjem i možete pratiti ovu dugoočekivanu seriju ponedjeljkom u 22 sata. Uz dar 'riječi Božje', propovjednik može natjerati druge da rade što on želi i kreće u potragu za Bogom.

3. Spužva Bob Skockani

Nickelodeon je jedan od najgledaniji programa za djecu i tinejdžere koji je u potpunosti sinkroniziran na hrvatski jezik. Donosi brojne svjetski poznate crtane serije, a jedna od najboljih je sigurno Spužva Bob Skockani kojeg vole djeca, ali i odrasli. Spužva Bob živi u ananasu na dnu mora, u gradu po imenu Bikini Dolina. Iznad svega je pošten, dobar i vrijedan. Pravi je optimist i ne gubi nadu ni onda kada stvari pođu loše, što se događa gotovo uvijek. Žuta spužva ima puno vrijednih poruka za sve generacije.

4. Outcast 

Robert Kirkman, kreator jedne od najpopularnijih horor serija "Živi mrtvaci", donosi novu poslasticu koja je ponovno temeljena na jednom od njegovih stripova i  ne udaljava se previše od već poznate nadnaravne horor tematike. Glavni lik je Kyle Barnes, mladić iz Zapadne Virginije opsjednut demonima od djetinjstva. U jedinstvenom globalnom projektu u kojem sudjeluje 12 svjetskih gradova, uključujući i Zagreb, diljem svijeta otkrivat će se oslikani murali s prvim kadrovima početne scene ove nove hit-serije. Prva epizoda u Hrvatskoj će biti emitirana na Fox-u odmah nakon otkrivanja murala, 6. lipnja u 23:00, istovremeno s ostale 124 zemlje diljem svijeta, osim SAD-a. 

5. X: Generacija koja je promijenila svijet

"Generacija X” bavi se povijesnim događajima koji su oblikovali generaciju između 'baby boomersa' i milenijske generacije, ljude rođene između 1961. i 1981. Kroz novi serijal vodi vas glas američkog glumca Christiana Slatera i premijerno je prikazan 2. lipnja u 21:00 na National Geographic Channelu. Zanimljivi šestodijelni serijal proučit će povijesne i kulturološke prekretnice koje su dovele do formiranja ove jedinstvene generacije.

Sve ove odlične serije i još puno, puno više donosi vam evotv uz kojeg birate što gledate odabirom programskih buketa. Svaki buket donosi programe organizirane prema žanru ili temi; neke će više zanimati filmovi, serije i dokumentarci, dok će oni u potrazi za zabavom odabrati sport i glazbu. Evotv buketi sadrže mnoge popularne programe, od FOX-a, Discovery Channela, do HBO-a i Eurosporta i puno programa za najmlađe. Uz to, bukete je moguće dodavati i oduzimati po želji, pa po prvi put do sada plaćate ono što gledate.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin