Obavijesti

Show

Komentari 0

Top 5 trenutaka koji su uspjeli obilježiti ovogodišnju 'Farmu'

Top 5 trenutaka koji su uspjeli obilježiti ovogodišnju 'Farmu'
11

Reality show 'Farma' došao je do kraja. Natjecatelji su uistinu stvorili funkcionalnu farmu, a gledateljima malih ekrana su priuštili nekoliko nezaboravnih trenutaka

VIDEO


1. Pao prvi i jedini poljubac

Mjesec dana nakon početka showa, prva i jedina naznaka neke 'skrivene ljubavi' dogodila se između Ivana i Sare. Farmeri su te večeri slavili nakon odrađenog dvoboja na kraju tjedna pa je, naravno, bilo i alkohola. U jednom trenutku, od svih su se odvojili Ivan i Sara te su krenuli šetati do pušionice nekoliko metara dalje od glavne kuće. Iako su oboje teturali, uspjeli su doći do cilja i iza poluzatvorenih vrata, pao je poljubac.

Nova TV

2. Marija ošamarila Anamariju

Prije no što je izašla, Anamarija kao da je imala tajni zadatak isprovocirati što više farmera i razveseliti što više gledatelja. U jednom od svojih ispada, Anamarija je provocirala Mariju. Za njom je išla po kući i govorila joj: 'Hajde, udari me, udari me. Jesi rekla da ćeš to napraviti? Hajde, učini to, ja ti neću ništa napraviti'. Iako joj je Marija poručila da s nekim drugim radi show, Anamarija nije odustajala, Marija se okrenula i opalila joj je šamar. Obje farmerice bile su sankcionirane.

VIDEO


3. Anna razbila glavu tijekom zabave

Nakon što je Ivica pobijedio Romana u duelu te ga tako izbacio s farme, farmeri su imali vremena zabaviti se.  Anamarija se tada pohrvala s Ivicom, a Anna je skakala po krevetima. No, u tolikom 'naletu entuzijazma' udarila je glavom o gredu. Istoga trena, iz čela joj je počela teći krv. Do nje su dotrčali ostali farmeri i pokušali joj zaustaviti krvarenje. Hitna pomoć je ipak trebala doći i intervenirati. Sestre su pohvalila farmere jer su na vrijeme zaustavili krvarenje, a Anna je dobila 'mrežicu' za glavu.

Nova TV

4. 'Dobri duh' se razbolio

Aldo se požalio na povišenu temperaturu i bolove u leđima pa je par dana izbivao s farme primajući propisanu terapiju. Iako mu se stanje poboljšalo i vratio se na farmu, na posljetku je ipak odlučio da mu je zdravlje bitnije od natjecanja. Alda, koji su prozvali 'dobri duh farme', nije se svađao ni sa kim te je sa svima bio u dobrim odnosima, stoga su svi bili pogođeni njegovim odlaskom. Njegov odlazak najteže je pao Ivanu koji se s njim naviše sprijateljio. Kada je izašao iz showa, izjavio je da Annu i Anamariju treba izbaciti jer stalno nešto spletkare.

Nova TV

5. Strka zbog nula dukata

Prvi put otkada je show počeo, Miriam s tjednog sajma nije donijela natrag niti jedan dukat. Iako ju je Mentor Joža pohvalio te sve ostale farmere jer su sve napravili kako treba, nastala je prava drama kada su svi shvatili da je Miriam donijela puno hrane, ali niti jedan dukat. Miriam je ponudila drugim farmerima svoje dukate, no svi su to žestoko odbili i napali je, a posebno se razljutio Josip koji je smatrao da se na dukatima treba jako štedjeti kako bi nagrada bila što veća.

Nova TV


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti