Obavijesti

Show

Komentari 26

Tošić 'poludio' zbog Karleušinih fotki: 'Privlači manijake u kuću'

Tošić 'poludio' zbog Karleušinih fotki: 'Privlači manijake u kuću'
9

Jelena često na društvenim mrežama objavljuje svoje golišave fotografije, a sada su sve češće one koje snimi u svojem dvorištu. Njezinom mužu to smeta, smatra kako će na taj način privući 'neželjene goste' u vilu

VIDEO

Kontroverzna folk pjevačica Jelena Karleuša (41) u nekoliko je navrata na društvenim mrežama podijelila svoje golišave fotografije koje je snimila u dvorištu svoje vile u Beogradu. Pjevačica u minijaturnim kupaćim kostimima hvata zrake sunce pa usputno 'okine' i poneku fotografiju.

No, njezin suprug Duško Tošić (35) pjevačici zamjera objavljivanje takvih fotografija i snimaka iz dvorišta. Smatra kako Karleuša golišavim fotografijama privlači manijake u kuću.

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Jelene Karleuše 

Pokretanje videa...

01:36

- Duško ne može konstantno biti tu i štititi. Ne smeta mu kada se Jelena fotografira golišava na plaži, ali smatra kako ne treba svaki kutak dvorišta i doma dijeliti s javnošću. Netko to može zloupotrijebiti. Imaju zaštitare i sigurnosne kamere, ali ti dečki ne rade cijele dane i noći. Uostalom, tko želi ući u vilu, sigurno će pronaći način - ispričao je izvor blizak paru za strane medije pa nastavio:

- Kada joj je Duško rekao da s takvim fotografijama ugrožava sigurnost cijele obitelji, ona je fotografiju obrisala, ali poslije nekoliko sati ponovno vratila, pa opet obrisala s Instagrama. Nije se mogla dogovoriti sama sa sobom hoće li poslušati supruga ili će pokazivati svoje obline.

Vilu je Tošić kupio od bivšeg nogometaša Dragana Stojkovića Piksija (55). Jelena je pri uređenju interijera imala posebne zahtjeve pa su se radovi zbog toga malo odužili. Sada se polako privode kraju.

Karleuša je zaplivala potpuno gola pa je izbrisala fotografiju
Karleuša je zaplivala potpuno gola pa je izbrisala fotografiju

 Informer piše kako je riječ o luksuznoj rezidenciji koja navodno vrijedi 2,5 milijuna eura, odnosno oko 19 milijuna kuna. Šuška se kako elitni dom glazbenice i njezina supruga sadrži četiri velike kupaonice, osam soba, saunu, teretanu, bazen ispred kuće, veliko dvorište i još 'hrpu' toga.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu