Show

Komentari 113

Tram 11 fanovi zatrpali Menart negativnim recenzijama na Googleu: 'Zakucajmo ih na dno'

Tram 11 fanovi zatrpali Menart negativnim recenzijama na Googleu: 'Zakucajmo ih na dno'

Nakon brojnih kritika na račun stihova s albuma 'Jedan na jedan' Menart je prekinuo suradnju s Tramom 11 i povukao kontroverzni album iz prodaje, a sad su fanovi benda odlučili izraziti nezadovoljstvo u recenzijama

Simpatizeri dvojca Tram 11 u recenzijama na Googleu su zatrpali izdavačku kuću Menart negativnim komentarima i recenzijama. Menart na Googleu trenutno ima 331 recenziju i ocjenu 1.3, a mnoštvo ocjena i recenzija stiglo je unutar posljednja 24 sata nakon što su raskinuli ugovor s reperima. 

- Kritično: profesionalnost - pisali su obožavatelji Tram 11.

- Ne slušaju što puštaju u prodaju! - stoji u recenziji.

- Ideološki strastven, nekritičan, neprofesionalan - napisali su u recenziji.

Fanovi smatraju da je ovim postupkom izdavačke kuće došlo do zabrane slobode govora i da idu više u korist ljevici. Ima naravno i onih koji su stali u obranu diskografske kuće u recenzijama.

- Obraz nema cijenu. Svaka čast - napisao je jedan korisnik Googlea Menartu.

Nakon brojnih kritika na račun stihova s albuma 'Jedan na jedan' Menart je prekinuo suradnju s Tramom 11 i povukao album iz prodaje.

- Svjesni smo i žao nam je što je objava spomenutog albuma uvrijedila dio publike. To nam nikako nije bila namjera i radimo sve kako bismo ispravili ovaj nenamjeran propust. Menart nikada nije podupirao nikakav oblik mržnje već slobodu govora i različitosti. - napisali su iz Menarta.

POGLEDAJTE PREMIJERU DRUGE EPIZODE 'BUKIJA I TARIKA':

Najčitaniji članci