Obavijesti

Show

Komentari 2

Transrodna YouTuberica oplela po Ellen: Nije me ni pozdravila

Transrodna YouTuberica oplela po Ellen: Nije me ni pozdravila
4

Gostovanje u showu kod DeGeneres Youtuberici nije ostalo u dobrom sjećanju. Osjećala se diskriminirano, što pripisuje promjeni spola. No, u konačnici, zahvalna je na novom iskustvu

VIDEO

Influencerica Nikkie de Jager (26), ranije ove godine šokirala je svijet priznanjem kako je transrodna. O tome je progovorila u videu koji je u međuvremenu pogledalo više od 30 milijuna ljudi, a jedna od njih bila je i američka voditeljica Ellen DeGeneres (62) koja ju je naposljetku pozvala u svoj show.

Strani mediji pišu kako se Nikkie kod Ellen nije baš dobro provela, o čemu je nedavno progovorila. 

- Nazovite me naivnom, ali kada sam dobila poziv u show, očekivala sam da će me po dolasku zasuti s konfetima, no umjesto toga s vrata me dočekao živčani pripravnik - rekla je Nikkie.

- Svaki gost inače ima pravo na privatni zahod, ali producenti su mi rekli kako ne smijem koristiti onaj najbliži mojoj sobi jer je taj bio rezerviran za dečke iz grupe Jonas Brothers. Zašto su oni dobili svoj toalet, a ja ne? - dodala je vidno isfrustrirana influencerica. 

Za čitavu je situaciju okrivila diskriminaciju zbog promjene spola. Ellen DeGeneres se u ovom trenutku još uvijek nije oglasila o spomenutim komentarima.

No, ovo nije prvi put da je Nikkie bila razočarana gostovanje u show. Nedavno se u intervjuu za nizozemsku emisiju 'De Wereld Draait Door' požalila kako ju Ellen nije pozdravila prije gostovanja.

- Rukovanje i izmjena riječi prije nego se upale svjetla kamere su stvar bontona, a ona se u mojoj svlačionici nije pojavila - ispričala je svojevremeno YouTube zvijezda. No, u konačnici je zaključila kako je unatoč svemu zahvalna na novom iskustvu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:58
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane