Obavijesti

Show

Komentari 6

Transrodni glumac napokon je spreman za ljubav: Prvi put se prijavio na aplikaciju za spojeve

Transrodni glumac napokon je spreman za ljubav: Prvi put se prijavio na aplikaciju za spojeve
7

U prosincu 2020. objavio je da je transrodan, a nedugo nakon toga se razveo od supruge. Sada je obznanio da je spreman za ljubav jer se prijavio na aplikaciju za online dating koja je navodno, samo za slavne

VIDEO

Zvijezda 'Juna' i 'Inceptiona', glumac Elliot Page (35) razveo se od supruge Emme Portner (27) nekoliko tjedana nakon što je u prosincu 2020. objavio vijest da je postao transrodan. Sada je, piše Daily Mail, počeo otkrivati čari aplikacija za dejtanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Elliot je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako leži na krevetu sa svojom kolegicom, glumicom Ritu Aryom (28). Rita mi objašnjava kako koristiti aplikaciju za dejtanje, napisao je te otkrio da po prvi put koristi tako nešto.

Prema Page Six, Elliot je na svom novom profilu za izlaske objavio slike sa svojim psom i fotografiju na kojoj pozira u džemperu na kojem piše: 'zaštitite trans djecu'. Uz to, objavio je i svoju najdraže pjesme,  'Don’t Let It Bring You Down' od Annie Lennox.

Navodno, na aplikaciju se možete prijaviti samo ako imate pozivnicu, a poznata je po tome što je koriste slavne zvijezde poput Ben Afflecka (49), Channing Tatuma (42), Drew Barrymore (47) i mnogih drugih.

632022210

Podsjetimo, Elliot (prije Ellen) je u prosincu 2020. izjavio da je transrodna osoba i da se odnose prema njemu kao prema muškarcu. Dvije godine prije toga Page je sklopio istospolni brak s partnericom, plesačicom Emmom Portner, a početkom 2014. javno je priznao da voli žene.

'The Cured' Film Premiere - Los Angeles

Glumac se nakon priznanja rastao s Emmom koja je njegovu odluku o promjeni spola javno podržala. Nakon toga glumac je bio solo, a sada je odlučio da je vrijeme da pronađe ljubav.

POGLEDAJTE VIDEO: SNAHA NAŽIVCIRALA SVEKRVU U ’TKO MI BOLJE KUHA’

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu