Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
130 komentara

Traži posao: Nemeš u Baškoj Vodi misli konobariti i pjevati

Bivši sudionik 'Big Brothera' za Makarsku kroniku je izjavio kako postoji mogućnost da počne konobariti i pjevati u restoranu Marijanine sestre Sandi u Baškoj Vodi

Jurica Galoić/PIXSELL
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Pobjednica 'Big Brothera' i Nikola Nemešević Nemeš (23) ljetuju u Baškoj Vodi kod njezine sestre Sandi. Student opernog pjevanja za Makarsku kroniku je izjavio da se umorio od nerada i priznao da ga hvata nervoza. U Beogradu je prošle zime nastupao po jazz klubovima, no odustao je zbog želje da završi fakultet. Izjavio je kako postoji mogućnost da počne konobariti i pjevati u restoranu supruga Marijanine sestre Sandi.

- I ja i Marijana smo prošli puno komplikacija, pritisaka i negativnih stvari, no sve je to došlo na svoje. Zadnji udarac sam doživio na Glazbenoj akademiji u Beogradu na kojoj me od diplome dijeli samo diplomski rad, a koji nisam uspio položiti jer mi na fakultetu žestoko podmeću nogu - izjavio je Nemeš i dodao da o ženidbi još nisu razgovarali. 

Marijana Kovačević (28) komentirala je da su se zaljubili na prvi pogled.

- U 'Big Brother' sam ušla čisto iz znatiželje i s totalno drugim očekivanjima, a Nemeš je sudjelovanjem u showu planirao promovirati svoje pjevanje. I onda se dogodila ljubav - izjavila je Marijana.

Naši partneri pišu
Message