Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
5 komentara

Treća sreća: Otpjevao Grašu na engleskom jeziku i prošao dalje

Kristijan Marolt (25) iz Donje Bistre želi ostvarati svoj san i postati pjevač, a ovo je treći put kako se prijavio u talent show. Ovaj put završio je u teamu Vanne

Foto: screenshot/
5 komentara

Krenula je četvrta audicijska epizoda 'The Voicea', a za prolazak u nastavak finala bori se i Kristijan Marolt (25) iz Donje Bistre. On je danas otpjevao 'Ako te pitaju' Petra Graše, a pola pjesme pjevao je na engleskom, a pola na hrvatskom jeziku. 

Iako se Vanna tijekom cijele njegove izvedbe smijala, jedina od članova žirija se okrenula. 

Foto: screenshot HRT/24sata

- Mislim da te trema pojela. Nadam se da primaš sugestije oko pjesama. Engleske prijevode za sad ne trebamo - izjavila je Vanna. 

- Trebam biti zahvalan što sam ovdje i ispuniti očekivanja - rekao je Kristijan koji je prvotno htio izabrati Gobca kao svojeg mentora. 

Foto: screenshot HRT/24sata

Ovaj 25-godišnji konobar jedno vrijeme je živio u Njemačkoj, a glazbom se bavi već 11 godina. Voli pop, rock i narodnu glazbu, a omiljeni glazbenik mu je Željko Joksimović (47).

Inače, Kristijanu ovo nije prvi put da se pojavio na malim ekranima u nekom glazbenom natjecanju. Vidjeli smo ga još 2011. godine u showu 'Hrvatska traži zvijezdu'. Tad je imao 16 godina, a Tony Cetinski (50) koji je sjedio u žiriju te ga je zezao da izgledom podsjeća na Justina Biebera (25). Otpjevao je pjesmu Toše Proeskog 'Brani je od zla' te se plasirao u TOP 10 najboljih izvođača. 

I u showu 'Zvijezde - ljetni hit' Kristijan se predstavio pjesmom Toše Proeskog 'Ledena' te zaradio četiri stolca, dok mu je glazbenik Vojko V (34) koji je sjedio u žiriju poručio da smatra kako bi se mogao predstaviti s nekom žešćom pjesmom. 

Naši partneri pišu
Message