Obavijesti

Show

Komentari 0

Trijumf Dalibora Matanića: Serija 'Područje bez signala' osvojila čak pet Srca Sarajeva

Trijumf Dalibora Matanića: Serija 'Područje bez signala' osvojila čak pet Srca Sarajeva
9

Serija ‘Područje bez signala’ je apsolutni pobjednik u konkurenciji u kojoj je bilo nominirano šest dramskih serija iz država bivše Jugoslavije

VIDEO

Sinoć je u hotelu Hills Sarajevo održana svečana ceremonija dodjele nagrada Srca Sarajeva za TV serije 28. Sarajevo Film Festivala. Za nagrade Srca Sarajeva za TV serije nominirano je 17 serija, a ceremoniju je vodio glumac i TV voditelj Tarik Filipović.

Srce Sarajeva za najbolju dramsku TV seriju osvojila serija Dalibora Matanića PODRUČJE BEZ SIGNALA. Srce Sarajeva dobio je i sam redatelj u kategoriji - Najbolja režija za epizodu – dramska serija. Trijumfirali su i glumci PODRUČJA BEZ SIGNALA, Izudin Bajrović u kategoriji - Najbolji glavni glumac u dramskoj seriji i Lana Barić u kategoriji Najbolja epizodna uloga – glumica u dramskoj seriji. Tv Serija PODRUČJE BEZ SIGNALA osvojila je Srce Sarajeva i u kategoriji - Najbolji scenarij za epizodu – dramska serija, a nagrađeni su scenaristi Hana Jušić, Jelena Paljan i Milan F. Živković.

U kategoriji Srce Sarajeva - Najbolja glavna glumica u dramskoj seriji nagrađena je Ivana Vuković za ulogu u Tv seriji KLJUN, a za svoju ulogu u toj seriji Stefan Vukić osvojio je Srce Sarajeva - Zvijezda u usponu.

Mads Mikkelsen stigao je na Sarajevo Film Festival: 'Uspio sam prošetati i pojesti ćevape'
Mads Mikkelsen stigao je na Sarajevo Film Festival: 'Uspio sam prošetati i pojesti ćevape'

Tv serija ADVOKADO nagrađena je u dvije kategorije, osvojila je Srce Sarajeva za najbolju komediju, a glumica Jasna Đuričić osvojila  je nagradu za  najbolju glavnu glumicu u komediji.

Tv serija ČUDNE LJUBAVI osvojila je tri Srca Sarajeva. U kategoriji - Zvijezda u usponu – komedija, nagradu je dobio Jovan Jovanović. Nagradu za najbolji scenarij za epizodu – komedija nagradu su dobili Boban Jevtić i Nikola Kojo, a u kategoriji Srce Sarajeva - Najbolja režija za epizodu – komedija nagradu je osvojio Nikola Kojo.

U kategoriji Srce Sarajeva - Najbolja epizodna uloga - glumac u dramskoj seriji nagrađen je Slavko Štimac za ulogu u Tv seriji CRNA SVADBA, a Mustafa Nadarević (1943. – 2020.) u kategoriji Srce Sarajeva - Najbolji glavni glumac – za njegovo legendarno ostvarenje u seriji LUD, ZBUNJEN, NORMALAN.

Ekskluzivnu večeru nakon dodjele nagrada u suradnji s renomiranim gastronomskim vodičem Gault&Millau Croatia, pripremio je Orhan Cakiroglu, chef restorana Matsunoki, hotela Bellevue, Mali Lošinj.

Danskom glumcu Madsu Mikkelsenu sinoć je, u Ljetnom kinu Coca-Cola, uručeno Počasno Srce Sarajeva za izvanredan doprinos filmskoj umjetnosti. Priznanje mu je uručio Mirsad Purivatra, osnivač Sarajevo Film Festivala.

Nakon uručenja nagrade, publika je imala priliku pogledati film LOV redatelja Thomasa Vinterberga, u kojem Mikkelsen igra glavnu ulogu.

Mikkelsen je ovo priznanje dobio na 26. Sarajevo Film Festivalu (2020.), kojem, zbog okolnosti izazvanih pandemijom korona-virusa, nije mogao prisustvovati.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin