Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
15 komentara

Trik mađioničara pošao po zlu: Skoro se utopio, žiri se šokirao

David je prestravljeno stajao na pozornici, a Simon je pokušavao signalizirati producentima da prekinu točku te je pozvan liječnik, kaže statist koji je gledao kako mađioničar izvodi trik

Foto: Screenshot/ITV
15 komentara

U showu 'Britain's Got Talent' mađioničarska točka nije prošla kako je kandidat planirao te su svi članovi žirija ostali u šoku, piše Metro. Naime, kandidat se skoro utopio na audiciji u Manchesteru. 

KAD JE VIDIO NOVI SINGL Ni Cowell nije od kamena: Kralj žirija 'raspadao' se u suzama

Mađioničar je s lisicama na rukama bio potopljen u vodu. Svi članovi žirija sudjelovali su u triku jer su dobili ključeve kojima su mogli spasiti kandidata. Svaki ključ iskoristili su u nekom dijelu točke, a posljednji je ostao kod Davida Williamsa (48) te je služio za spašavanje mađioničara.

Foto: Screenshot/ITV

Međutim, ključ je ostao na stolu žirija pa je kandidat skoro nastradao. Kad je Simon Cowell (60) shvatio da nešto nije u redu, prekinuo je točku i zatražio liječničku pomoć. 

- Bilo je jezivo. David je prestravljeno stajao na pozornici, a Simon je pokušavao signalizirati producentima da prekinu točku te je pozvan liječnik - rekao je statist koji je bio u studiju.  

Foto: Screenshot/ITV

U početku su svi mislili da je to dio točke, ali su ustanovili da je u pitanju stvarna potencijalna opasnost.

- Srećom su izvođači na vrijeme uspjeli ispraviti pogrešku, ali u jednom trenutku su se svi prepali da će točka završiti katastrofom i bila je opća panika - objasnio je statist. Emisija u kojoj je bila ta audicija nije se još emitirala niti je obavljena na YouTubeu. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Naši partneri pišu
Message