Obavijesti

Show

Trikovi kako namamiti što više Pokémona da dođu do vas!

Trikovi kako namamiti što više Pokémona da dođu do vas!

Pokémon GO pokorio je cijeli svijet. I vi imate priliku postati pravi Pokemon majstor u proširenoj stvarnosti, a mi vam donosimo trikove uz koje ćete to lakše postići

VIDEO

Ako još niste čuli za Pokémon GO, živite ispod kamena. To je igrica koja je postala najveći hit u mobilnoj povijesti, a veliki dio svog uspjeha duguje načinu na koji se igra: tjera vas da izađete i u proširenoj stvarnosti postanete pravi Pokemon majstor!  

Međutim, ima i nekih (lijenih) igrača koji bi radije uživali u igrici na statički način ili jednostavno što prije skupili sve. Tu vam mogu pomoći 'tips & tricks'. Postoje, naime, dva alata koja mogu privući slatka čudovišta k vama, uz malo truda, a mi vam otkrivamo koji su to!

Incense ih privlači sljedećih 30 minuta

Koristeći Incense, privući ćete sve obližnje Pokemone misterioznim mirisom sljedećih 30 minuta. Dobit ćete "auru" koja djeluje na njih kao magnet. Vi jednostavno hodate okolo, ili sjedite, a male zvijeri će se pojaviti, gdje god se nalazili. Imajte na umu da Incense neće magično povući Pokémona da se pojavi na karti s vašom lokacijom. Incense privlači samo Pokémone koji su nevidljivi za vaš radar. Druga važna informacija je da ste vi jedini koji možete komunicirati s čudovištima koje ste privukli, što znači da drugi igrači koji budu na vašoj lokaciji neće imati koristi od vašeg Incense Modula.

Ako ste na jednome mjestu, uz pomoću Incensea novi će Pokémon iskočiti svakih pet minuta. No, ako prijeđete bar 200 metara između pojavljivanja, skratit ćete vrijeme dolaska na jednu minutu. Budući da ćete samo par puta dobiti besplatan Incense kod prelaska na višu razinu, nemojte ga baciti sjedeći.

Lure uz Pokémone, privlači i igrače

Lure moduli, kao i Incense, privlače Pokémone 30 minuta, ali s jednom velikom razlikom: možete ih koristiti samo na Pokéstops, pa ćete se morati voziti ili hodati. Jednom kad ga aktivirate, morate ih čekati da dođu do vas. Neće vas pratiti ako se maknete od Pokéstopa, stoga morate čekati na mjestu.

Još je jedna razlika od Incensea -  svi igrači mogu imati koristi od njega, a ne samo vi, što znači da će Lure uz Pokémone privući i druge igrače. Ako ugledate Pokéstop s ružičastim cvijećem, znači da je netko aktivirao Lure pa požurite. 

 

I nemojte zaboraviti  na “šapice”! One označavaju koliko je Pokémon blizu ili daleko. Što manje "šapica", približavate mu se. Aplikacija vidi i jeste li prešli tih 5 kilometara pješice. Ne postaje se Pokémon majstor tek tako! Sretan lov!

Naš najvrući insajderski savjet za lov na Pokemone – kamo god ideš, sa sobom povedi i Zmaju jer s njim pržiš po najbržoj 4G brzini! 

HVATAJ POKEMONE ZMAJSKOM BRZINOM!

Znate li kako koristiti Snapchat, pretvoriti najbolje trenutke s mora u animirani GIF i kako prepoznati tko je Hrvat, a tko stranac na Zrću? Zmajina ljetna baza nudi vam odgovore!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Kako vam je u vezi? Ovih 10 položaja spavanja sve okriva
A GJDE STE VI?

Kako vam je u vezi? Ovih 10 položaja spavanja sve okriva

Što vaš položaj spavanja govori o vama i vašoj boljoj polovici? Izvukli smo najčešće položaje i njihovo značenje - koji je vaš položaj?

10 stvari koje živciraju svakog na plaži: Jeste li među njima?
TO NITKO NE VOLI

10 stvari koje živciraju svakog na plaži: Jeste li među njima?

More i sunce čista su uživancija, no s vremena na vrijeme pojavit će se netko i napraviti nešto što će strašno smetati svima oko njih. Ovih 10 stvari najviše živcira ljude na plaži
Božanstvene obline koje će zapaliti jadranske plaže
POGLEDI BJEŽE

Božanstvene obline koje će zapaliti jadranske plaže

Na plažama se okrećemo za raznim tipovima ženskih i muških tijela, a u nastavku pročitajte neke od najpopularnijih koji privlače poglede bilo gdje da se nađu