Obavijesti

Show

Komentari 21

Trogirani tuguju zbog Svilana: Pokopat će ga kraj Vinka Coce

Trogirani tuguju zbog Svilana: Pokopat će ga kraj Vinka Coce
1

NIJE OTIŠAO LIJEČNIKU Svilanovi kolege kažu da se Siniša samo žalio na bolove u želucu i slabost. Svilanova djevojka Silvana Mustapić od šoka ne može govoriti i samo plače

VIDEO

Razgovarao sam sa Sinišom pola sata prije nego što se srušio. Vidio sam na njemu da se ne osjeća dobro, no on se ni na što nije žalio, rekao je Svilanov kolega Miomir Marić (60).

Srpski novinar i voditelj sa Svilanom se družio više od deset godina, a posljednjih nekoliko mjeseci blisko su surađivali u beogradskoj televizijskoj redakciji.

- Čuo sam kad je pao na pod, a udarac je bio sablasno glasan. Njega je srce izdalo dok je stajao na nogama, a beživotno tijelo se samo srušilo - prepričava Marić.

Voditelj tvrdi da se Svilan žalio nekoliko dana ranije nekim kolegama na bolove u želucu i slabost. Da se bar meni požalio, odmah bih ga uputio liječniku jer sam i ja imao predinfarktno stanje prije godinu dana - rekao je Marić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tijelo Siniše Svilana prevezeno je iz Beograda u Hrvatsku, a njegova obitelj organizirala je sprovod na trogirskom groblju. Pokop će biti danas u 19 sati. Osim prijatelja iz showbizza, doći će oni koji su sa Svilanom dijelili školske klupe.

Zbog posebna glasa u školi su ga zvali Cvrćo ili Cvrčak, na što se Svilan, rekao je, nikad nije ljutio. Njegov prepoznatljiv glas kasnije mu je uvelike pomogao u karijeri. Već kao školarac maštao je o novinarstvu, a njegove su školske zadaće uvijek bile obješene na oglasnu ploču. Prvo zbog pravopisa, jer nije razlikovao č i ć te ije i je, a tek potom zbog stila i izbora tema, koje je profesorica redovito hvalila.

Trogir se ponosio njegovim uspjehom. Među mnogim poznatima u 'Glamouru' je ugostio i Vinka Cocu, s kojim se šalio na račun njegova obujma. Kad bi se našli u Trogiru, njih dvojica rado su sjeli i 'ispili koju'. Svilan je volio istaknuti njihovo prijateljstvo. Od svih estradnih zvijezda samo mu je Tereza Kesovija rekla da je skoro izišla iz studija jer ju je Svilan ispitivao o njezinim kreditima i zemljištu. Ipak, kad je odgledala emisiju, Tereza ga je nazvala i zahvalila mu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje