Obavijesti

Show

Komentari 8

Trogiranina Sandra zaustavilo povijesno pitanje: Znate li vi koji je točan odgovor na njega?

Trogiranina Sandra zaustavilo povijesno pitanje: Znate li vi koji je točan odgovor na njega?
7

Sandro je na jedanaestom pitanju iskoristio posljednji džoker 'pola-pola', ali ponudio je netočan odgovor i tako napustio natjecanje s osvojenih 5.000 eura

VIDEO

U novom izdanju kviza 'Tko želi biti milijunaš?Sandro Jažo iz Trogira osvojio je 5.000 eura. Na 11. pitanju iskoristio je posljednji džoker 'pola-pola'. Nije bio siguran i ponudio je netočan odgovor.

Virovitičanka Ivona odustala na 13. pitanju iz književnosti: Znate li vi točan odgovor na njega?
Virovitičanka Ivona odustala na 13. pitanju iz književnosti: Znate li vi točan odgovor na njega?

Šibenčanka Maja Petrić iz prošle emisije stigla je do desetog pitanja za prelazak drugog praga, no iskoristivši sve džokere nije htjela riskirati, natjecanje je napustila s 2.500 eura. Posljednji natjecatelj Antun Bubnjar prešao je prvi prag, te sa sva tri džokera na raspolaganju natjecanje nastavlja u idućoj emisiji.

Prvi večerašnji 'najbrži prst' Sandro Jažo iz Trogira, po struci je inženjer računarstva, a u slobodno vrijeme voli odigrati kviz, nogomet, pogledati dobar film te izići s prijateljima.

Na šestom je pitanju zatražio pomoć publike. Nije znao prepoznati mineral iz porodice berila. Ponuđeni su odgovori: akvarij, akvalung, akvarel i akvamarin. 



Njih 4 % odlučilo se za akvarij, 8 % za akvalung, 8 % za akvarel, a najveći postotak, njih 80 % glasovalo je za akvamarin.

Prihvativši mišljenje publike i ponudivši odgovor D - akvamarin, osvojio je 300 eura

Za iznos od 2.500 eura trebao je znati koji je grad nazvan po kemičaru koji je u njemu sagradio tvornicu za proizvodnju boje? Mönchengladbach, Düsseldorf, Gelsenkirchen ili Leverkusen?



Posegnuo je za džokerom 'zovi'koji je s velikom sigurnošću rekao da se radi o Leverkusenu. Priklonivši se njegovu mišljenu točno je odgovorio na deveto pitanje.

Prešavši drugi prag, 'zapeo' je na jedanaestom, povijesnom pitanju koje je glasilo: Protiv koga je SAD ratovao 1812. u tzv. Drugom ratu za neovisnost? Protiv Britanaca, protiv Nizozemaca, protiv Francuza ili protiv Meksikanaca.



Na ovom je pitanju upotrijebio i posljednji džoker 'pola-pola'.  Ostali su odgovori A- protiv Britanaca i B - protiv Nizozemaca. Ponudivši odgovor B - protiv Nizozemaca natjecanje je napustio s osvojenih 5.000 eura. Točan je odgovor pod A - protiv Britanaca.

Maja Petrić, 32-godišnja Šibenčanka iz prošle emisije natjecanje je otvorila šestim pitanjem, na kojem je odmah posegnula za džokerom pitaj publiku. Nije znala što se obrađuje rigolanjem, tanjuranjem, drljanjem, valjanjem i frezanjem. Njih 100% ponudilo je odgovor frezanje. Maji je to donijelo 300 eura.

Na devetom pitanju trebala je odgovoriti na pitanje: São Miguel najveći je otok... Azora, Baleara, Kanara ili Sejšela. Zatražila je džoker 'zovi', uz čiju je pomoć, odgovorivši Azori osvojila 2.500 eura. 

Na 10. pitanju za prelazak drugog praga upitana je radnici u kojoj su industriji početkom 19. stoljeća uništavanjem imovine pokrenuli ludistički pokret. Ponuđeni su odgovori u tekstilnoj, u prehrambenoj, u drvnoj ili u metalurškoj?

Zorana je pitanje o dječjoj knjizi u 'Milijunašu' koštalo 5.000 €. Znate li koji je točan odgovor?
Zorana je pitanje o dječjoj knjizi  u 'Milijunašu' koštalo 5.000 €. Znate li  koji je točan odgovor?

Iskoristivši i zadnji džoker 'pola-pola' ostali su odgovori u tekstilnoj i prehrambenoj. Odlučila je uzeti osvojeni iznos od 2.500 eura i ne riskirati. Da je kojim slučajem odgovarala rekla bi u tekstilnoj i to bi bio točan odgovor.

Posljednji večerašnji natjecatelj Antun Bubnjar iz Bedekovčine, profesor je matematike i fizike. Odgovorivši točno na pet pitanja, osvojio je iznos prvog praga od 150 eura te uz sve džokere na raspolaganju dobio je i pozivnicu za iduću emisiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu