Show

Komentari 6

Trudna pjevačica objavila fotku na kojoj pozira potpuno gola: 'Izgledaš kao prava Božica'

Trudna pjevačica objavila fotku na kojoj pozira potpuno gola: 'Izgledaš kao prava Božica'

Pjevačica megapopularnog benda Little Mix, prvi puta je objavila ovoliko golišave fotografije koje su oduševile njezine obožavatelje upravo zbog trudničkog stomaka, a na fotografijama svojim izgledom oduzima dah

29-godišnja pjevačica Little Mix-a Leigh-Anne Pinnock odlučila je svoje pratitelje oduševiti trudničkom fotografijom čiji je opis mnoge raznježio.

2021 BRIT Awards

Često dijeli razne fotografije na kojima se jasno vidi kako uživa u trudnoći. Na svome Instagram profilu tako je objavila i niz fotografija na kojima se u prvom planu nalazi njezin trudnički stomak, a rukama je prekrivala grudi.

Te su fotografije oduševile njezine obožavatelje s obzirom na to kako joj je termin poroda vrlo blizu.

- Sanjala sam o trenutku kada ću te moći upoznati, držati, usmjeravati i učiti. Uskoro nam dolazi to vrijeme - napisala je pjevačica u opisu.

Fotografija je ubrzo prikupila preko milijun lajkova i osam tisuća čestitki i komplimenata u komentarima.

'Prava Božica', 'Predivna si', 'Srce mi je umalo stalo', 'Tvoj sjaj očarava' - samo su neki od više tisuća pozitivnih komentara.

Pjevačica će uskoro roditi njezino prvo dijete s nogometašem i zaručnikom Andreom Grayjem

Leigh-Anne je često dokumentirala i s pratiteljima dijelila svoju prvu trudnoću. Tako je objasnila kako je trudnoća jedna od najtežih stvari kroz koje je morala prolaziti.

- Trudnoća je najteža stvar kroz koju sam ikada trebala prolaziti. Otečene ruke i noge, masnice kod rebara i hormoni koji potpuno luduju, ali onda počnem razmišljati o tome što se stvarno događa u mojem stomaku i shvatim koliko je ovo nevjerojatno - nedavno je rekla svojim pratiteljima.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL: 'TKO JE TU LUD!?'