Obavijesti

Show

Komentari 137

Turski zavodnik se oženio 20 godina mlađom: Stiže i sinčić

Turski zavodnik se oženio 20 godina mlađom: Stiže i sinčić
12

Glumac i mlađahna manekenka su se vjenčali na maloj, privatnoj ceremoniji, a par će uskoro dobiti sina kojeg su navodno odlučili nazvati Kuzej

VIDEO

U potrazi sam za novim uzbuđenjima i užicima. Možda zbog toga želim imati obitelj. Ne znam kako je to. Ne znam je li dobro, loše, problematično ili sjajno, rekao je jednom glumac Özcan Deniz (45) poznat po glavnim ulogama u sapunicama 'Crna ruža', 'Sudbina' te najnovijoj 'Istanbulska nevjesta'. 

Özcan se oženio svojom zaručnicom, manekenkom Feyzom Aktan (25), pišu turski mediji. Par se navodno vjenčao na privatnoj, manjoj ceremoniji u luksuznoj vili 8. ožujka, na Dan žena, a veliku proslavu će imati početkom ljeta kada glumac završi sa snimanjem serije 'Istanbulska nevjesta' u kojoj trenutačno igra. Feyza je na svadbi nosila bijelu, elegantnu haljinu jer nije htjela raskošnu vjenčanicu. 

- Sama sam izabrala svoj život. Hvala što si odabrao biti dio njega - napisala je manekenka na društvenoj mreži pokraj fotografije s vjenčanja. Özcanova supruga je u osmom mjesecu trudnoće i par je prema pisanju turskih medija, sina odlučio nazvati Kuzej.

Novopečeni supružnici ne planiraju sada ići na medeni mjesec nego su to odgodili za razdoblje kada im se rodi sin. Özcan je jedan od najplaćenijih i najpopularnijih turskih glumaca, a navodno za svaku epizodu 'Istanbulske nevjeste' dobije po 30.000 eura. (oko 223.000 kuna). 

 

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz) on

Par je u vezi godinu dana i htjeli su se vjenčati u studenom prošle godine, no Özcan je dobio upalu pluća pa su to morali odgoditi. Zbog bolesti je nakratko morao prekinuti i snimanje sapunice. Glumac se bavi i glazbom od devete godine života te je do sada objavio 11 albuma. Prva sapunica koju je snimio je 'Bilo jednom u Otomanskom carstvu', a kružile su glasine da zapravo voli muškarce no zbog karijere to mora tajiti, iako je bio u braku s glumicom Handan Deniz. 

- To su prazne priče. Osim toga, riječ je o osjetljivoj temi koja je kao medalja s dvije strane. Trebao bih odgovoriti tako da ne uvrijedim gay zajednicu a da pritom ne zapadnem u mačističke priče. Evo da zadovoljim sve, mogu samo reći da nisam homoseksualac - objasnio je Deniz. Tada je istakuo da nije u ljubavi pretjerano sretan i kako je odlučio kako više neće biti u vezi u koju ne vjeruje da će trajati. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 137

VIDEO

Rodila je Sonja Kovač: 'Najljepši dan u našim životima, čudo!'
DOBILA KĆER

Rodila je Sonja Kovač: 'Najljepši dan u našim životima, čudo!'

Influencerica je krajem prošle godine podijelila kako će sa zaručnikom Goranom Mandićem dobiti dijete. Nakon toga, otkrila je da nosi curicu i od tada je često dijelila kako izgleda njezina trudnoća

Filip iz 'Braka na prvu' priznao Tamari: 'Postala si mi jako bitna u životu. Hvala ti na svemu!'
UŽIVALI NA VEČERI

Filip iz 'Braka na prvu' priznao Tamari: 'Postala si mi jako bitna u životu. Hvala ti na svemu!'

Tamari je iskustvo u show 'Brak na prvu' bilo jedno od najbolji u životu jer je puno naučila od Filipa, a on je zahvalan što je u showu kao suprugu dobio upravo nju
Tko je zaručnik Sonje Kovač? Postali su roditelji, a spojila ih je ljubav prema putovanjima
LJUBAVNA PRIČA PARA

Tko je zaručnik Sonje Kovač? Postali su roditelji, a spojila ih je ljubav prema putovanjima

Profesionalni pokeraš Goran Mandić i glumica zaručili su se 2022. na egzotičnim Maldivima, a dvije godine kasnije postali su roditelji