Obavijesti

Show

Komentari 3

Tyson: Bio sam pijan i napušen kad sam upoznao ekipu sa seta, idući dan ih nisam prepoznao...

Tyson: Bio sam pijan i napušen kad sam upoznao ekipu sa seta, idući dan ih nisam prepoznao...
7

Boksač kaže da ga mlađi prepoznaju u klubu, ali ne znaju čime se bavio prije već ga znaju po ulozi u hit komediji 'Mamurluk'. To mu ne smeta jer shvaća da se vremena mijenjaju

VIDEO

Legendarni boksač Mike Tyson (54) otkrio je da je bio pod utjecajem opijata kad je prvi put upoznao ekipu na snimanju 'Mamurluka', ali to ga nije spriječilo da već sljedeći dan krene snimati. 

POGLEDAJTE VIDEO: Mike Tyson je u odličnoj formi

Pokretanje videa...

mike tyson 00:47

Istaknuo je da je izgledao kao svinja dok su snimali, a nije ni pomišljao da bi to mogla biti uloga u komediji koja će postati hit. U jednom izlasku naletio je na Zacha Galifianakisa (50) i ostalu ekipu, koji su mu rekli da oni snimaju s njim. Tyson je sve pojasnio u intervjuu s motivacijskim govornikom Tonyjem Robbinsom:

- Upoznao sam dečke u klubu i bili su u VIP separeu i ja sam rekao: 'Ovo je mjesto gdje ja sjedim, nitko inače tu ne sjedi'. I sad gledam, pogledavam te dečke i pitam se što rade u mom separeu. A to su bili Zach i ostali glumci, koji su mi rekli: 'Mi ćemo biti s tobom na setu'. Upitao sam kada, a oni su rekli 'sutra' - prisjetio se Mike.

Mike ih tada nije prepoznao, a dodao je i kako to nije mogao znati jer se ničega nije sjećao s obzirom na to da je tada pio, ali i drogirao se te je bio na kokainu pa nije znao da je uključen u bilo kakvo snimanje filma. I onda je morao ići i snimati film, koji je na kraju postao vrlo uspješan. 

67th Golden Globe Awards - Press Room - Los Angeles

Tyson je glumio sam sebe, a Zach, Ed Helms (46) i Bradley Cooper (45) u filmu su mu ukrali tigra. Igrao je i u drugom dijelu filma kada je postao dobar prijatelj Cooperu. Za njega Mike ima samo riječi hvale. 

- Bradley je stvarno odličan dečko. Sjajan tip, i odlično glumi - rekao je Tyson. Tvrdi kako on najbolje zna da su se vremena itekako promijenila. 

Images

- Sve je drukčije. Kad odem van, i upoznam mlađe klince od 15, 20 godina, oni me znaju, ali me znaju zato što su gledali 'Mamurluk', oni nemaju pojma da sam ja bio boksač - ističe. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane