Show

Komentari 36

Srpski pjevač Darko Lazić vozio je na kokainu, pijan i nije imao dozvolu. Priveli ga u Beogradu

Srpski pjevač Darko Lazić vozio je na kokainu, pijan i nije imao dozvolu. Priveli ga u Beogradu

Lazić se po cesti na kojoj je ograničenje od 80 km/h vozio 117 km/h. Također, policija je pjevača testirala na drogu i alkohol. Kako pišu srpski mediji, bio je pozitivan na kokain, a izmjereno mu je i 0.91 promil alkohola

Srpskog pjevača Darka Lazića u utorak oko 4 sata ujutro zaustavio je policijski presretač na cesti u Novom Beogradu i uhitio ga zbog niza prometnih prekršaja, piše Kurir.

POGLEDAJTE VIDEO 

Lazić se po cesti na kojoj je ograničenje od 80 km/h vozio 117 km/h u automobilu marke Golf. Također, policija je pjevača testirala na drogu i alkohol. Kako pišu srpski mediji, bio je pozitivan na kokain, a izmjereno mu je i 0.91 promil alkohola. 

Daljnjom kontrolom policija je utvrdila da je Laziću oduzeta vozačka dozvola i to 18. prosinca 2013. godine. 

Zbog navedenih prekršaja pjevača su zadržali u policijskim prostorijama u Novom Beogradu, a morat će se suočiti i sa sucem za prekršaje. 

Podsjetimo, Lazić je krajem svibnja 2021. godine sudjelovao u prometnoj nesreći. Nakon što mu je tijekom vožnje pukla guma na autu, udario je u rasvjetni stup i srušio ga. Nesreća se dogodila u mjestu Prhovo, a pjevač ni tada nije imao vozačku dozvolu te automobil koji je vozio nije bio registriran. 

Darko je u toj nesreći prošao s lakšim ozljedama i uspio izbjeći veću katastrofu, a iz njegova PR-a o ovom slučaju su rekli:

- Bio je sa prijateljem, zakačio je rubnjak, ništa veliko se nije dogodilo. 

POGLEDAJTE VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE S DARKOM STOŠIĆEM