Obavijesti

Show

Komentari 4

U braku je 25 godina, a čak 20 provela je s Draženom Zečićem

U braku je 25 godina, a čak 20 provela je s Draženom Zečićem
1

Na estradi su već 30 godina, a čak 20 proveli su svirajući kao prateći bend Dražena Zečića. Ovoga Uskrsa na nastupu u Aurori zadarski bend Banana i Zečić proslavili su tu jubilarnu obljetnicu

VIDEO

Pjevačica benda Banana, Gordana Seko iznenadila je 'šefa' Dražena Zečića tortom na nastupu u Primoštenu gdje su proslavili i 20 godina suradnje

Na estradi su već 30 godina, a čak 20 proveli su svirajući kao prateći bend Dražena Zečića. Ovoga Uskrsa na nastupu u primoštenskoj Aurori zadarski bend Banana i Zečić proslavili su tu jubilarnu obljetnicu.

- Bilo je lijepih i ružnih stvari ali prevladale su one lijepe. Izdržali smo i kad nam se nije dalo pa se ponekad svaka noć činila kao zadnja no u ovih 20 godina ipak je pobijedila ljubav. Kad se osvrnem na sve to, moram priznati da je to dugi niz godina ali pamtim samo lijepe trenutke i hvala im na tome - pohvalio je Dražen Zečić svoj bend.

Kako bi dostojno proslavili dugogodišnju suradnju članica benda Banana, pjevačica Gordana Seko, 'šefa' Zečića iznenadila je tortom. Nazdravili su i desertnim vinom koje splitski pjevač godinama proizvodi u Blatu na Cetini.

- U braku sam 25 godina, a s Draženom smo kao bend proveli 20 što je danas rijetkost. Dijelili smo sve važne trenutke od rođenja, smrti, odlazaka u bolnicu no unatoč svemu ostali smo zajedno. Mi smo jednom riječju velika obitelj  - rekla je Gordana.

Uz nju, bend Banana čine njezin suprug Mihovil pjevač i gitarist, sin Marin koji svira klavijature, bubnjar Ante Plavčić te Daniel Sekula na bass gitari. Na ovoj svečanoj obljetnici čestitali su im i mnogi kolege glazbenici poput Nene Belana, Mate Bulića, Jasmina Stavrosa te Mladena Grdovića s kojim su nekad davno i svirali.

Osim Grdovića, Banana je godinama nastupala i s Tomislavom Ivčićem te Vinkom Cocom, a snimili su i dva samostalna albuma. Najdugovječniji obiteljski bend na estradi uskoro priprema i album dueta, a prvi singl trebao bi izaći do ljeta. 

Pokretanje videa...

01:03

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin