Obavijesti

Show

Komentari 13

U braku su 30 godina: 'Danas je volim puno više nego prije'

U braku su 30 godina: 'Danas je volim puno više nego prije'
1

Slavni roker Jon Bon Jovi prošle godine je proslavio 30. godišnjicu braka. Svoju suprugu Dorotheu, s kojom ima četvero djece, upoznao je još u srednjoj školi...

VIDEO

Veljača je mjesec ljubavi. Tim povodom svaki dan sve do Dana zaljubljenih - Sv. Valentina donosimo vam po jednu priču o velikim i pravim ljubavima poznatih osoba. Ljubavima koje su izdržale sve prepreke i koje traju više desetljeća...

- Ona je ono što cijelu našu obitelj drži na okupu. Sve bi nam se u životu raspalo, šavovi bi popucali da ona nije ta koja me prati sa koncem i iglom. Ona sve drži na mjestu - kaže slavni rocker Jon Bon Jovi o svojoj supruzi Dorothei Hurley s kojom je u 30- godišnjem braku dobio tri sina i kćer.

Upoznali su se u srednjoj školi u New Jerseyju, ali ona je tada bila u vezi sa njegovim prijateljem Bobbyem. Zajedno su slušali satove povijesti. 

- Počelo je tako što sam pokušao od nje prepisati na testu, a onda smo krenuli razgovarati -  prisjetio se jednom prilikom. Ljubav se uskoro rodila nakon što je njezin dečko Bobby otišao u mornaricu. 

U jednom od intervjua Bon Jovi je priznao kako ju je zavolio od prvog dana i da se njegova pjesma 'Bobby's Girl' odnosi na nju.

236682380

Nakon četiri godine nakratko su prekinuli, a sve zbog slave koju je stekao zahvaljujući bendu. Dorothea Hurley odlučila je da neće sjediti kod kuće dok on putuje i svira po svijetu, pa ga je ostavila. Slavni ljepotan tada se pojavljivao u zagrljaju glumice Diane Lane. Bili su u vezi pet mjeseciali je na kraju ipak shvatio koga zapravo želi.

Prekinuli, pa je molio da se vrati

S Dorotheom se pomirio nakon što je došao u kuću njezine majke i molio je da mu se vrati.

Vjenčali su se u tajnosti i nabrzinu 29. travnja 1989. godine u Las Vegasu. Oboje su imali 27 godina.

Jon Bon Jovi svojedobno je otkrio: 'Imao sam slobodnu večer u Los Angelesu. Okrenuo sam se prema njoj i rekao: 'To mora biti odmah i sada.' Ona je u nevjerici rekla: 'Stvarno? To je najbolje što možeš reći?' 

Cijela ceremonija dogovorena je u posljednji trenutak, nisu čak imali ni vjenčano prstenje. Pokušali su se vjenčati u Elvisovoj kapelici u Gracelandu.To je bila velika Bon Jovija želja. No kad su krenuli na imanje kako bi se vjenčali,  osiguranje ih je poslalo kući. 

- Kako je imanje bilo zatvoreno, vjenčali smo se doslovce na stepenicama ispred ulaza. Vjenčao nas je Elvisov imitator, a jedini svjedok bio nam je vozač taksija.

Menadžer: 'Tvoja ženidba nije dobar potez za karijeru'

No njihovo vjenčanje sve je naljutilo. Nisu ništa rekli ni obitelji, ni prijateljima ni članovima benda.

- Kada sam se vratio iz Las Vegasa moj menadžer je bio bijesan. Rekao mi je: 'Miljenik Amerike se oženio. To nije dobar potez za karijeru' - prisjetio se tada jedan od najpopularnijih pjevača na svijetu, koji je u to vrijeme nosio titulu najvećeg seks simbola.

via GIPHY

Vijest o ženidbi šokirala je i njegovu majku.

- Mama nije bila nimalo impresionirana - kazao je, a njegov brak toliko je potresao sve da se i bend skoro raspao.

U prvim godinama braka Bon Jovi se borio sa depresijom. U jednom intervjuu je priznao i da je razmišljao o samoubojstvu.
Naime, nakon što je bend izdao treći album iscrpljen i na rubu snage imao je živčani slom. 

Jon Bon Jovi sighting - New York

 - Bila je 1991. godina i vozio sam autocestom na putu do psihijatra. Razmišljao sam iskočiti iz jurećeg automobila i okončati svoje muke - ispričao je svojedobno.

'Brak je najbolja stvar koju sam uradio'

No, tu je bila Dorothea uz koju je sve nekako uspio posložiti. Prvo dijete kćerkicu Stephanie dobili su 1993. godine, a nakon toga rodila su im se tri sina Jesse, Jacob i Romeo.

 - Dorothea je moj oslonac, stijena moje obitelji i moje karijere. Zahvalan sam što u životu imam takvu osobu u koju imam povjerenja i koju zaista jako volim - kazao je poznati glazbenik koji je zajedno sa suprugom, koja je inače nosilac crnog pojasa četvrtog stupnja u karateu, 2006. osnovao Bon Jovi Soul, fondaciju koja je na kraju izgradila 500 domova za pomoć ljudima s niskom platežnom moći, ali i restorane Soul Kitchen namijenjene za topli obrok onima koji nemaju novca.

- Naša ljubav je sve jača sa godinama. Danas je volim deset puta više nego prije. Kada pogledam unazad, brak je definitivno najbolja stvar koju sam uradio. Dorothea je od početka u svemu ovome sa mnom, pa jako dobro razumije sve. Ovo je moj život, ne gledam starlete, nemam ljubavnicu niti još jednu obitelj na drugom dijelu grada. Takve priče o meni nikada nećete pročitati - kazao je Bon Jovi.

70th Annual Golden Globe Awards - Arrivals - Los Angeles

Tijekom 30 godina braka mnoge je pjesme napisao upravo za svoju suprugu, a jedna od najpopularnijih balada posvećenih Dorothei je i 'Bed of Rosses' 

- Nekako sam postao pojam za rock zvijezdu u dugom braku. Prihvaćam tu 'titulu' i  jako sam sretan svojim načinom života.

Prošle godine Bon Jovi ljetovao je u Hrvatskoj sa obitelji, a Jadran su prvi put posjetili 2011. kad su ostali očaran svim ljepotama i ponudom Dubrovnika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu