Show

Komentari 0

'U Dubrovniku sam se otrovao kamenicama, doktor je dobio selfie, a ja injekciju u stražnjicu'

'U Dubrovniku sam se otrovao kamenicama, doktor je dobio selfie, a ja injekciju u stražnjicu'

'Moja prva misao je bila 'Je li me prepoznao zbog stražnjice? Jesam li zbog toga hrvatska Kim Kardashian?'. Nakon injekcije, upitao me je bi li se htio fotografirati s njime', nasmijao je glumac svojom avanturom

Rekli su mi, ako pojedeš lošu kamenicu, iskusit ćeš toliko boli da ih više nikad nećeš htjeti jesti. Pomislio sam, pa to ne može biti. Itekako sam se prevario, ispričao je glumac Stephen Merchant (47) u emisiji 'The Jonathan Ross Show'.

Naime on je nakon večere u kojoj je uživao nakon snimanja filma u Dubrovniku jeo slasne kamenice. Nakon četiri sata je bilo toliko loše da je  završio u užasnim bolovima zbog čega je morao pozvati liječnika.

- Jednostavno nisu htjele 'izaći' iz mene. Doktor dođe i treba mi dati injekciju kako bi mi olakšao trbušne mišiće - priča glumac i dodaje:

- Naredio mi je da spustim hlače, da se namjestim kako bi dobio spomenutu injekciju.

Graham Norton Show - London

I dok je glumac stajao tako sklupčan spuštenih hlača, a doktor s velikom iglom u ruci, upitao ga je je li on onaj glumac Stephen Merchant.

- Moja prva misao je bila 'Je li me prepoznao zbog stražnjice? Jesam li zbog toga hrvatska Kim Kardashian?'. Nakon injekcije, upitao me je bi li se htio fotografirati s njime - nasmijao je glumac svojom avanturom.

The Outlaws premiere

Otkrio je da mu se spomenuti doktor kasnije ispričao što ga je uslijed velikih bolova molio za selfi, ali Merchant je dodao da mu to nije zamjerio.

Najčitaniji članci