Show

Komentari 61

U Kerempuh upala policija zbog dojave o kršenju mjera: 'Glumac je odgovoran, otišao je ranije'

U Kerempuh upala policija zbog dojave o kršenju mjera: 'Glumac je odgovoran, otišao je ranije'

Mi na ulazu odmah mjerimo temperaturu i sve vrijeme nosimo maske. Oko 20:00 sati vidio je da ne osjeti mirise i on je odmah otišao kako ne bi nekoga ugrozio, rekao je Boris Svrtan za 24sata

Zagrebačka policija je u petak navečer došla u kazalište Kerempuh i to dok je trajala predstava Gruntovčani jer im je netko dojavio da se krše epidemiološke mjere. Dojavljeno im je, piše Jutarnji list, da je jedan od glumaca na sceni i izvodi predstavu unatoč tome što ima koronu.

Zagreb: Predstavljanje nove predstave "Gruntovčani" u kazalištu Kerempuh

Ravnatelj kazališta Kerempuh Roman Šušković Stipanović je tog glumca zamijenio u predstavi. Čim je glumac rekao da je ostao bez osjeta njuha, otišao je iz prostorija kazališta i zbog toga što su cijelo vrijeme do trenutka izlaska na pozornicu nosili maske i poduzeli sve epidemiološke mjere, odlučili su izvesti predstavu i to na način da uskoči ravnatelj.

Kontaktirali smo Šuškovića Stipanovića, ali mobitel mu je bio isključen, a čuli smo se i s redateljem predstave 'Gruntovčani' Borisom Svrtanom

- Mislimo da je riječ o anonimnoj dojavi. Naime, jedan naš kolega prije predstave je otišao doma. Mi na ulazu odmah mjerimo temperaturu i sve vrijeme nosimo maske. On nije imao nikakve simptome, ni povišenu temperaturu. Oko 20:00 sati vidio je da ne osjeti mirise. Taj je glumac inače jako odgovoran i odmah nam je rekao što se događa. Ravnatelj mu je rekao da ide kući i on je odmah otišao kako ne bi nekoga ugrozio - rekao nam je Svrtan pa dodao: 

- Policija je došla pred kazalište i uzela izjavu redatelja koji je objasnio cijelu situaciju. Bili su jako pristojni i nisu htjeli ometati predstavu. Objasnili su nam da na svaku dojavu moraju reagirati. Samo su uzeli izjave i otišli.

Najčitaniji članci