Obavijesti

Show

Komentari 19

U klinču s plesačima: Britney pokazala seksi liniju u korzetu

U klinču s plesačima: Britney pokazala seksi liniju u korzetu
10

Pjevačica Britney je i dalje u dobrim odnosima s bivšim suprugom DJ-om Kevinom Federlinom (40) unatoč svim nesuglasica koje su se događale u posljednje vrijeme

VIDEO

Američka pop pjevačica Britney Spears (36) pokazala je zanosnu figuru u svilenom korzetu i gaćicama dok je pozirala s plesačima Willijem Gomezom i Lakeom Smitsom. Dvojac inače često pleše na koncertima njezine kolegice Jennifer Lopez (48). 

- Prošlo je previše vremena otkad nisam vidjela ove muškarce! Imali smo nevjerojatnu suradnju na jednom setu - pohvalila se Britney.

Ipak fanovima nije otkrila zašto su se okupili i snimaju li glazbeni spot ili reklamu. Spears je jučer tijekom njihovog druženja odglumila i balkonsku scenu iz filma 'Zgodna žena' iz 1990. te objavila na društvenoj mreži. 

 

Don’t you just love Pretty Woman!! 🍀🍏🍀🍎👠🍎

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Kako pišu britanski mediji, ta scena će se pojavit u novom projektu kojeg priprema. S Britney nije bio njezin dečko, maneken Sam Asghar (24) s kojim je u vezi od kraja 2016. 

Inače, Britney je i dalje u dobrim odnosima s bivšim suprugom DJ-om Kevinom Federlinom (40) unatoč svim nesuglasica koje su se događale u posljednje vrijeme.

 

💃🏼💃🏼💃🏼

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Kevin je mjesečno dobivao oko 20.000 dolara (125 tisuća kuna) alimentacije za njihove sinove, a nedavno je odlučio utrostručiti taj prihod. Zahtijeva oko 60.000 dolara na mjesec (380.000 kuna) da bi odgojio djecu 'kako treba'.

Britney and Kevin Split - LA

Par zajedno ima Jaydena Jamesa (11) i Seana Prestona (12). Federline tvrdi da je Britney svoju zaradu u posljednje vrijeme ponovno povećala. Ističe da se zbog toga, uspoređujući s njime, stvorila 'ekstremna nejednakost' u načinu života kakvu njihovi sinovi imaju kada žive kod njega, od one kada posjećuju majku.

Pjevačica se od Federlinea razvela 2007., a on navodi kako zarađuje oko tri tisuće dolara mjesečno (18.000 kuna).

Britney Spears dečka 'ostavila' doma, pa trenirala sa sinovima
Britney Spears dečka 'ostavila' doma, pa trenirala sa sinovima

Kako ističe Federline, on živi sa suprugom i dvojicom sinova iz braka sa Spears, ali i kćeri Peyton Marie (4) i sinom Jordanom (11) koje je dobio s Victorijom Prince (35) u kući od 'tek 185 kvadrata'.

 

We are all Dreamers ✨ Tell Congress to pass the #DreamAct

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

I dok im on ne može pretjerano pružiti, Britney, kako stoji u dokumentima, sinovima nudi bezbroj pogodnosti od dadilje, preko privatnih kuhara, učitelja i drugih članova osoblja, te im kupuje najbolje igračke i gadgete, a on se s time ne može nositi.

VIDI OVO: Bizarni seksualni običaji diljem svijeta

Pogledajte novi gastro show 24sata 'Ljubav ide kroz želudac':

Federline iz trogodišnje veze s glumicom Shar Jackson (41) ima sina Kaleba Michaela (13) i kćer Kori Madison (15). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin