Obavijesti

Show

Komentari 2

U Litvi naslov prvaka proslavili uz Joleta: 'Nastao je raspašoj'

U Litvi naslov prvaka proslavili uz Joleta: 'Nastao je raspašoj'

Proslava naslova prvaka ovog litvanskog kluba nije mogla proći bez pjesme, a kad se na terenu 'zaorio' Jole - među igračima,a, ali i publikom narastala je potpuna ludnica...

VIDEO

Prošli vikend završilo je nogometno prvenstvo u Litvi, a prvoligaš Suduva osvojio je drugi uzastopni naslov prvaka. U posljednjem kolu, izgubili su od drugoplasiranog Žalgirisa, ali su zahvaljujući prijašnjim susretima osigurali prvo mjesto na ljestvici.

Ono što je obilježilo proslavu naslova nisi bili postignuti golovi ni pružene prilike već hrvatski pjevač čija se pjesma 'zaorila' travnjakom.

Naime, za Suduvu nastupaju i hrvatski nogometaši Andro Švrljuga (33) te Ivan Kardum (31) koji su suigrače iz kluba jednom prilikom naučili riječi pjesme 'Maksimalno' glazbenika Joška Čaglja, poznatijeg kao Jole. 

Neki igrači kluba su zaplesali, nek drugi čak pjevušili riječi novog Jolinog hita, a video slavlja završio je na društvenim mrežama i sve oduševio. 

- To je bila neka naša interna pjesma. Svidjela se jednom igraču iz Bjelorusije, kasnije i Čileancu Gersonu Acevedu. Tu smo pjesmu uvijek puštali kada bi pobijedili ili kada bi išli kod nekoga na druženje, roštilj. Uz nju bi se uvijek pjevale ruske, litavske pjesme..Odlično je prihvaćena unutar momčadi i puštamo je kada se nešto proslavlja. Ispalo je jako simpatično i drago mi je što je prihvaćeno na lijep i pozitivan način. Nas su zapravo u klubu iznenadili jer nije bilo dogovoreno da se na stadionu prilikom slavlja pusti ta pjesma. Kada smo čuli ritam, dali su nam mikrofone, krenuo je Jole i nastao je raspašoj – rekao je vratar Kardum nakon susreta za Germanijak. 

VIDI OVO! Meghan Markle ne smije otvarati svoje božićne poklone?!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin