Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
30 komentara

U Milijunašu otvorili pitanje za milijun funti nakon 13 godina

Možda bih i odgovorio na ovo pitanje, ali mislim da bih mnogo godina morao raditi za 500 tisuća funti pa ću radije uzeti novce. To je moj konačni odgovor, rekao je natjecatelj

Foto: YouTube/Screenshot
30 komentara

Natjecatelj John Robinson (36), profesor engleskog jezika iz Birminghama, u ponedjeljak navečer u prvoj epizodi 33. sezone britanskog showa 'Tko želi biti milijunaš?' otvorio je pitanje za milijun funti.

Kako prenosi Daily Mail, natjecatelj je došao do zadnjeg pitanja, što se u showu nije dogodilo čak 13 godina. 

Natjecatelj je točno odgovorio na 14 pitanja, a netom prije nego što je otvorio ono posljednje za milijun funti, voditelj Jeremy Clarkson napomenuo je da ne može vjerovati kako se to dogodilo te da je izvanredan igrač.

- Kakav igrač, kakav sjajan igrač - pohvalio da je Clarkson. Iako na posljednje pitanje Robinson nije odgovorio, nije otišao kući 'praznih ruku' već je odnio svotu od pola milijuna funti, odnosno više od četiri milijuna kuna. 

- Možda bih i odgovorio na ovo pitanje, ali mislim da bih mnogo godina morao raditi za 500 tisuća funti pa ću radije uzeti novce. To je moj konačni odgovor. Uzmemo li u obzir to da nisam znao odgovor na pitanje za dvije tisuće, mislim da sam bio dobar - rekao je natjecatelj koji se nije želio 'kockati' s osvojenom svotom.

Foto: YouTube/Screenshot

Pitanje na koje na kraju nije dao odgovor bilo je sljedeće:

Koji od britanskih ministara nikad nije služio kao ministar vanjskih poslova?

Među ponuđenim odgovorima bili su mu Winston Churchill, Alex Douglas-Home, Anthony Eden i Harold Macmillan.

- Mislim da je vjerojatno ili Alec Douglas-Home ili Anthony Eden, ali nisam spreman riskirati 436 tisuća funti - dodao je Robinson za kojeg je na kraju ispalo dobro što nije riskirao. Naime, točan odgovor bio je Winston Churchill.

Pratite nas na našem Instagram profilu

LIDIJA BAČIĆ ŠOKIRALA FANOVE: 'Pa ona je gola u novinama'?

Naši partneri pišu
Message