Obavijesti

Show

Komentari 37

'U mojoj kući nema tuširanja, a i ne volim žene koje se mažu'

'U mojoj kući nema tuširanja, a i ne volim žene koje se mažu'
10

Ne volim da se žene mažu, šminkaju i stavljaju parfeme na sebe. Osjetljiv sam na jeftine parfeme, brzo me zaboli glava, objasnio je Domino svoje životne principe, a ostali su zaključili da je ''malo čudan''

VIDEO

Darinka Ljubica Goravica Green, Daniel Granja, Srećko Ponjavić, Domino Santro i Jack Vukoja – farmerica i farmeri 11. sezone 'Ljubav je na selu – međunarodna sezona', stigli su u Hrvatsku iz dalekih krajeva svijeta kako bi pronašli svoju srodnu dušu. Nekima su trebala čak dva i pol dana da stignu do Zagreba, kao primjerice farmeru Jacku iz Australije, no bez obzira na naporan put, svi su bili presretni kada su sletjeli na hrvatsko tlo.

Čile je dom mnogim Hrvatima pa tako i farmerici Darinki, koja je Marijani pri prvom susretu poklonila narukvicu i ogrlicu koju su izradila djeca čileanskih Indijanaca.

Jack iz Australije priznao je Marijani da je malo uzbuđen i nervozan, a ona ga je za smirenje ponudila rakijicom te mu poklonila maslinovo ulje i bocu rakije. Iz daleke Kanade stigao je i Srećko, a Marijana mu je poklonila dres hrvatske nogometne reprezentacije.

Iz vrućeg Ekvadora došao je Daniel kojemu je ovo prvi posjet Europi, pa tako i Hrvatskoj.

- Sviđa mi se ova priroda, grad Zagreb i, naravno, djevojke - rekao je Marijani Daniel pokušavši je poljubiti u usta, no voditeljica mu je brzo objasnila da je udana.

- Vidio sam da ima vjenčani prsten na ruci, tako da ništa…, a i inače je to prvo što pogledam kada vidim neku zgodnu djevojku - iskren je bio Daniel, dodajvši da očekuje zgodne djevojke željne zabave.

Posljednji se s Marijanom upoznao Domino koji je stigao iz Njemačke. Otkrio joj je da bi se oženio i četvrti put, ali ovaj put zauvijek. Voditeljica mu je poklonila ukulele što ga je razdragalo.

Kada su se okupili na ručku, Marijana je ispitala farmere i farmericu što su njihovi najbliži rekli na činjenicu da su ljubav odlučili potražiti u Hrvatskoj.

- Nitko od mojih prijatelja i rodbine nema pojma da sam se prijavio. Samo sam pokupio stvari i otišao - otkrio je Jack Marijani te nastavio:

- Tako je najbolje jer nema očekivanja. 

Srećko je, pak, otkrio da želi pametnu i zgodnu djevojku. Domino je rekao da živi minimalistički u Berlinu. 

- Kod mene nema tuširanja u kući, može se samo u vrtu oprati, ne volim da se žene mažu, šminkaju i stavljaju parfeme na sebe. Osjetljiv sam na jeftine parfeme, brzo me zaboli glava - objasnio je Domino svoje životne principe, a ostali su zaključili da je ''malo čudan''.

Daniel je nastavio Marijanu šarmirati pa ju je upitao zašto njega nije pitala kakve žene voli.

- Dobro, Daniele, kakve ti žene voliš? - prihvatila je Marijana njegovu molbu.

- Ponekad udane - nasmijao je Daniel i voditeljicu i sve prisutne pa dodao da će joj se ispričati za sve šale.

Marijanu je iznenadio Jackov odgovor na pitanje kada se posljednji put zaljubio.

- Bilo je to prije 25 godina kada sam posljednji put volio… - priznao je Jack. Stiglo je vrijeme da Amorova vila preda pisma Dominu i Jacku, a Domino je na glas pročitao pismo od Kate Barade, zvane Kate Dizalica, koja radi na građevinskoj dizalici, što je njega impresioniralo.

Darinka je također dobila svoja pisma, a prvo koje je otvorila nije joj se svidjelo jer je sadržavalo fotografiju osobe koja joj je pisala.

- Ne sviđa mi se naušnica u uhu - komentirala je Darinka te dodala da ionako nije samo izgled u pitanju te da će mu ipak dati šansu.

Srećko je bio zadovoljan brojem pisama koje je dobio, dok je Danielu Marijana objasnila da je mogao imati više pisama da nije bio toliko aktivan na društvenim mrežama i chatu.

- Dopisivao sam se s puno djevojaka jer nisam znao hoće li mi tko pisati, ali nijedna od njih nije željela u emisiju. Volio bih da su došle, ali tako je, kako je. Neće s njima biti akcije - zaključio je Granja. Nakon što je svima predala pisma, voditeljica im je otkrila da će već sutra ujutro upoznati žene i muškarce koji su im pisali. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije
Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku