Obavijesti

Show

Komentari 17

U 'Plesu sa zvijezdama' ćemo ove sezone vidjeti više od 700 kostima i 200 pari trepavica

U 'Plesu sa zvijezdama' ćemo ove sezone vidjeti više od 700 kostima i 200 pari trepavica
5

Za prvu emisiju sašiveno je 60-tak kostima, kao i za svaku nadolazeću emisiju, a kandidati će zaplesati na podiju od 120 metara kvadratnih

VIDEO

Sve je je spremno za prvu emisiju popularne zabavne emisije 'Ples sa zvijezdama'. Večeras ćemo, uz natjecateljski dio, imati priliku pogledati i najzabavnije trenutke kandidata iza glamuroznog plesnog podija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Vlatka Pokos VIDEO

Tako ćemo saznati što se sve događa u plesnoj vježbaonici, u studiju, tko je kako savladao svoje zadatke i plesne elemente koji će biti sastavni dio plesnog nastupa u spektakularnoj emisiji uživo. 

U prvoj emisiji ćemo upoznati plesne parove, a oni će nam se predstaviti i s prvim plesnim koracima, dok eliminacije počinju u drugoj emisiji uživo. Od tog trenutka članovi žirija imat će mogućnost spasiti od eliminacija jedan od tri plesna para s najnižim ukupnim kombiniranim bodovima. Preostala dva plesna para ulaze u finalno glasovanje gledatelja koji će svojim glasovima i glasanjem za jednog od dva plesna para odlučiti o nastavku njihovog natjecanja. Tko će osvojiti najveći broj bodova od žirija i za koga će publika glasati najviše, presudit će o ukupnom rezultatu, te finalnom poretku parova.

storyeditor/2022-02-28/PLES-SA-ZVIJEZDAMA-2022.jpg

Naravno, plesno natjecanje ne može proći bez atraktivnih kostima i prikladne scenografije. Evo što nas sve očekuje večeras:

Cipele

Cipele za standard i latinsko-američke plesove; svaki kandidat ima po dva para cipela. Jedino za jazz kandidati koriste dodatan par jer im ne odgovara obuća adekvatna latin i standard plesovima.

Odjeća

Za svu crnu odjeću, predviđenu za muške plesne hlače, prsluke, frakove i sakoe nabavljeno je metraža od 50 m. Ostalo se kupuje po potrebi emisije. U jednu standard suknju/haljinu ide od 8-10 m materijala. Najviše se troše rese za latin haljine koje ovisno o kroju, utrošak resa bude od 8-20 m. Za sada su naručene različite boje resa i kvalitete oko 150 m, a ukrasnih traka oko 100 m.

Kostimi

Svi kostimi su šivani, a u fundusu postoji i nekoliko traperica za točke koje su tako osmišljene. Za prvu emisiju sašiveno je 60-tak kostima, kao i za svaku nadolazeću emisiju. Plesni kostim je jako zahtjevan za izradu gdje za određene kostime kostimska proba traje i po sat i pol, a nekad i više puta za jedan kostim natjecatelj mora doći na probu. 

Tijekom sezone potrošit će se dvjestotinjak pari umjetnih trepavica, četrdesetak sprejeva za tijelo, a tu su i kompletno novi nakit za kosu i tijelo, kao i šablone za printanje kose.

Ples sa zvijezdama: Evo što plesači kažu o partnerima čija imena moraju držati tajnom
Ples sa zvijezdama: Evo što plesači kažu o partnerima čija imena moraju držati tajnom

Studio

Studio ima 1.200 m2; uz studio tu su i prostorije za šminku, tehniku, rekvizite, sobe za kandidate, sobe za vježbu tako da se prostor proteže na ukupno 1.600 m2. Plesni podij ima više od 120 m2

Otprilike 173m2 led ekrana, rasvjetna tijela: 762 različitih svjetla, 4 projektora, svaki plesni broj imat će posebno razrađenu rasvjetu i efekte, a neke točke uključuju i pirotehniku.

Najmodernija tehnologija za kontrolu kamera, CuePilot, koja će se upotrijebiti prvi put u Hrvatskoj, a inače se upotrebljava za velike svjetske projekte poput Eurovizije i Supertalenta.

storyeditor/2022-02-28/62230847-ples-sa-zvijezdama-splash.jpg

POGLEDAJTE VIDEO S JELENOM PERIĆ:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu
Alen Đuras ljubi loto djevojku, a uskoro spremaju  svadbu: 'Trnci su me prošli kada se nasmijala'
UŽIVAJU U LJUBAVI

Alen Đuras ljubi loto djevojku, a uskoro spremaju svadbu: 'Trnci su me prošli kada se nasmijala'

Alen je bio i mentor u showu 'Zvijezde pjevaju', a Anu-Klaudiju Štilinović upoznao je kada je došla na audiciju na Loto