Obavijesti

Show

U povjerenju by Neven Ciganović

U povjerenju by Neven Ciganović

Neven Ciganović i Stipe Mesić prokomentirali Jadranku Kosor. O čemu je riječ?

Da ne otkrijemo previše, u kalendare upišite 18. svibnja u 20:30 sati kada će gledatelji na portalu vecernji. hr imati priliku pogledati prvu epizodu emisije ''U povjerenu by Neven Ciganović''.

''Neven prozvao…'', ''Cigi komentirao…'', ''Ciganović ocijenio'', česti su naslovi kada su u pitanju lik i djelo poznatog modnog kritičara, stilista, društvenog kroničara i blogera Nevena Ciganovića. Kroz brojna gostovanja, ali i društvene mreže, Neven je bez puno oklijevanja komentirao aktualne događaje, priče, odjevne kombinacije, ali i svađe na domaćoj javnoj sceni.

Njegovi provokativni i iskreni komentari uvijek podignu prašinu, a kada tome dodamo i spoj (ne)spojivog, dobivamo savršenu formulu za uspjeh, odnosno emisiju ''U povjerenju by Neven Ciganović'' koju je najlakše opisati kao ''spoj nespojivog''. Zašto? Pa dovoljno je da vam najavimo prvog gosta – bivšeg predsjednika Stipu Mesića koji je u razgovoru bez cenzure Nevenu otkrio neke nepoznate detalje poput priče kako je upoznao svoju suprugu Milku Mesić, ali i dobro čuvanu tajnu tko mu sređuje obrve. 

No da ne otkrijemo previše, u kalendare upišite četvrtak 18. svibnja u 20 sati kada će gledatelji na portalu vecernji. hr imati priliku pogledati prvu epizodu emisije ''U povjerenju by Neven Ciganović''.

Ššš! Ovo je tek početak… jer Neven za emisiju priprema brojna iznenađenja i zanimljive goste koje će dovesti na povjerljiv razgovor u svoju ''vruću'' fotelju. Očekujte neočekivano, spojite nespojivo!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine