Show

Komentari 6

U ribljem zagrljaju: Zvijezde su pozirale gole za spas oceana

U ribljem zagrljaju: Zvijezde su pozirale gole za spas oceana

Glumci Sean Penn, Josh Brolin te bivša djevojka princa Harryja, model Paris Hilton, Gillian Anderson su do sada sudjelovali u kampanji kako bi upozorili na neodržive ribolovne prakse

Za budućnost naše djece, za budućnost sigurnosti hrane, oceane, priobalne zajednice i poslove koji ovise o zdravim oceanima, za kulturne zajednice, nevjerojatni morski život, divlja i zapanjujuća stvorenja, na nama je da podupremo  'Fishlove, istaknuo je Sean Peann (58).

Glumac je jedna od zvijezda koje su pozirale gole sa ribama za kampanju 'Fishlove'. Riječ je o projektu pokrenutom 2009. od strane vlasnika sushi restorana Nicholasa Röhla i glumice Grete Scacchi kako bi upozorili na neodržive ribolovne prakse koje uništavaju morski ekosustav. 

Penn se 'sakrio' gol iza mahi mahi ribe poznatije kao lampuga u Hrvatskoj. Osim Seana, u kampanji su sudjelovali glumac Josh Brolin (50), bivša djevojka princa Harryja Cressida Bonas (29) te model Paris Jackson (20). 

Za 'Fishlove' se 2016. skinula engleska glumica Emma Thompson (59), a ranije i njezine kolegice Judi Dench (83), Helena Bomhem Carter (52) i Gillian Anderson (50) te oskarovac Ben Kingsley (74). 

 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Najčitaniji članci