Obavijesti

Show

Komentari 0

'U showu mi je izolacija najteže pala, nedostajala mi je obitelj'

'U showu mi je izolacija najteže pala, nedostajala mi je obitelj'
14

Matej je najviše smršavio u petoj sezoni 'Života na vagi' i kući je ponio 170.000 kuna nagrade. Ispričao je tko mu je bio podrška, kako je izgledao njihov dan u showu te kako je reagirala obitelj

VIDEO

Matej Petrović (26) iz Đurđenovca pobjednik je pete sezone showa 'Život na vagi'. Kroz show gurala ga je želja da sačuva svoje zdravlje i to je bio glavni motiv zbog kojeg se prijavio. Kada je vidio koliko je napredovao u svega nekoliko tjedana, u samoj završnici showa je stisnuo zube kako bi postigao što bolji rezultat. U show je ušao sa 152 kilograma, a na kraju je vaga pokazala nevjerojatnih 84,1 kilograma. Smršavio je 67,9 kilograma, odnosno izgubio je 44,7 posto svoje tjelesne mase.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s voditeljicom 'Života na vagi' Sanjom Žuljević

Pokretanje videa...

Sanja Žuljević u 24 pitanja 11:25

Nije nikada krio da se tijekom života udebljao zbog toga što voli puno jesti, a odlazak u Njemačku rezultirao je velikim povećanjem kilaže zbog manjka kretanja. 

Da ulazi u 'Život na vagi' Matej je krio od svih, jedino je rekao bliskim prijateljima i obitelji te je otkrio kako su oni reagirali. 

- Bili su presretni, a tijekom cijelog procesa, odlaska na castinge, dolazaka na iznenađenja u kuću i slično, bili su mi maksimalna podrška. Vidjeli su da doista želim promijeniti život i zbog toga mi je bilo neizmjerno drago - rekao je Matej za TV Našice

Osjećaj biti pred kamerama za Mateja je bio izazovan i zanimljiv. Brzo se naviknuo na snimanja i nije primjećivao kamere u svojoj blizini. Opisao je i kako je tekao njihov dan u kući.

- Dnevno smo imali po dva treninga, pet obroka, puno snimanja i malo vremena za razmišljanje - kaže Matej. 

Ispričao je i što mu je najteže palo tijekom samog procesa skidanja kilograma.

- Izolacija je bila ono što mi je najteže palo. Nedostajala mi je moja obitelj i prijatelji no u glavi sam imao jasan cilj i želja mi je bila što prije ga ostvariti - govori pobjednik pete sezone. Kaže kako mu je u showu bilo vrlo intenzivno.

Ante iz 'Života na vagi': Žena je sretnija jer sad ima vremena za sebe dok se ja igram sa sinom
Ante iz 'Života na vagi': Žena je sretnija jer sad ima vremena za sebe dok se ja igram sa sinom

- Za vrijeme boravka u kući puno sam toga naučio kako o prehrani tako i o ljudima i vjerujem kako će mi to znanje koristiti, a bih li ponovio samo iskustvo odlaska u show – vjerujem da se više nikada neću dovesti u situaciju prekomjerne tjelesne težine pa da o tome neću ni morati razmišljati - rekao je.

Matej je, inače, dugi niz godina trenirao rukomet.

- To što sam sportaš vjerojatno mi je pomoglo jer sam otprilike bio svjestan što znači svakodnevno treniranje i koji su napori potrebni - govori Matej.

Tvrdi kako u showu nije bilo konkurencije i nadmetanja jer su svi bili kolege s istim problemom i ciljem.

- Zajedno smo se borili kako bismo ga ostvarili. Kada je to trebalo, držali smo jedni drugima leđa i međusobno se bodrili kada bi nekome bilo teško. Smatram kako su svi koji su došli do finala to i zaslužili te kako je svaki kandidat koji je ušao u show svojevrsni pobjednik. Pobijedio je sebe jer je priznao da ima problem i želio ga je riješiti, a to je najveći korak - govori Matej, kojeg sada ljudi češće zaustavljaju na cesti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor