Obavijesti

Show

Komentari 170

U showu želi vratiti bivšu ženu: 'Ja sam volio malo više trošiti'

U showu želi vratiti bivšu ženu: 'Ja sam volio malo više trošiti'
4

Natjecatelj showa 'Supertalent' otpjevao je pjesmu Toše Proeskog 'Još uvijek sanjam da smo zajedno'. Nastup se najviše dojmio Maje, pa ga je upitala kome je posvetio pjesmu

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:31

Niko Milan iz Metkovića svojom je emotivnom izvedbom dirnuo publiku i članove žirija. 

- Ja sam osjetila neku neviđenu energiju. Kome si ti ovo pjevao? - upitala ga je na što je Niko odgovorio bivšoj ženi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ženo, slušaj i gledaj kakav frajer! To je to! To je frajer - povikala je Maja koja je za vrijeme njegovog pjevanja pustila i suzu. 

Iako ga je Janko Popović Volarić 'opomenuo' da emocije nisu pratile glazbu na početku izvedbe, njegova interpretacija pjesme Toše Proeskog izazvala je gromoglasan pljesak, a mnogi nisu mogli suzdržati suze. 

- Glazba mi je kao ispušni ventil. Kada pjevam, nemam nikakvih briga. Pjesma koliko god tužna bila, dolazi iz srca - rekao je Milan na pozornici. 

Iako je rođen u Metkoviću, trenutačno živi u Kutini. Bavi se ugostiteljstvom, ali kaže kako je glazba uvijek bila 'pored njega'. U 'Supertalentu' je nastupao jer se nada da će mu se bivša supruga vratiti, piše Dnevnik. hr. 

Pjeva od svoje četvrte godine, a odnedavno piše pjesme. Smatra da se od glazbe ne može živjeti, ali se nada da će moći ispuniti svoj san i da će ponovno živjeti sa svojom ljubavi. Njegova najveća pobjeda bila bi da mu se žena vrati i shvati njegovu izvedbu posvećenu njoj.

Metkovćanin i supruga, naime, zajedno su vodili restoran no zbog posla su se posvađali i odličili raskinuti, privatno i poslovno. 

- Ljubav i posao nikako ne idu zajedno. Kao ni prijateljstvo i ljubav. Prije restorana u Kutini imali smo kafić u Puli i tada je bilo razmirica. Nikada nismo bili usklađenog mišljenja. Ja sam volio malo više trošiti na marketing što se pokazivalo dobrim, ali ona je htjela manje trošiti. Mislim da je problem što nismo htjeli slušati jedan drugoga. Ako se naš odnos popravi, više nećemo miješati posao i ljubav - rekao je Niko. 

LANSIRAJ SE I TI! 

Snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte video na YouTube i stavi ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood. 

Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćete sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja. 

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 22. listopada. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 170
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?
NAJMILIJE VODI NA KONCERTE

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?

Aleksandra Prijović u Rijeci nastupa tri večeri zaredom, a zajedno s obitelji i timom boravi u jednom od luksuznijih hotela
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…