Obavijesti

Show

Komentari 37

U ‘Stelli’, hrvatskom ‘Gleeju’, Vanda i Sementa ljuto ratuju

U ‘Stelli’, hrvatskom ‘Gleeju’, Vanda i Sementa ljuto ratuju
6

SUPARNICE SE MRZE DO SRŽI Zlica Lana, samo kako bi pobijedila u showu, neće prezati ni od čega. U tome će joj pomagati majka, koju glumi Bojana Gregorić

VIDEO

Naš prvi televizijski mjuzikl prati život dviju djevojaka koje se natječu u talent showu. Lana, koju glumi Vanda Winter, pobjedom želi impresionirati ambicioznu majku Bojanu Gregorić, a Jasmina, koju igra Sementa Rajhard, spasiti majčin život. 


- Lana je zločesta cura koja na putu do svog cilja gazi sve pred sobom. Osim što obje volimo glazbu, Lana i ja nismo nimalo slične. Ipak ta njezina zloća mi je bila šarmantna - rekla je Vanda Winter (29). 
Glumica kazališta Komedija odlično se snašla na setu jer je sama glazbenu karijeru počela kao tinejdžerica. Njezina konkurentica u “Stelli”, Sementa Rajhard (22), dosad nije imala profesionalnih glumačkih iskustava, ali joj je uloga legla jer je prije četiri godine bila natjecateljica showa “Hrvatska traži zvijezdu”. 


- Odmah sam se naviknula na rano ustajanje, a na set sam dolazila prva i odlazila posljednja. Praktički sam tamo živjela. Iako sam uživala, snimanje me na kraju iscrpilo - kaže Sementa. Dodaje da je posljednje scene odradila pod temperaturom. Talente natjecatelja “Stelle” ocjenjivat će četveročlani žiri.

Među njima je i Petra Dugandžić (37). Ona u seriji glumi Kiku, bivšu pjevačku zvijezdu koja godinama nije imala hit, pa zato prihvaća posao članice žirija kako bi se vratila na scenu. 
- Morala sam pjevati i plesati, što mi je bilo super jer je to bila dobra terapija za moje ozlijeđeno koljeno - rekla je Petra. Dodala je kako će upisati i glazbenu školu da bi usavršila vokalne sposobnosti.


- Žao mi je što sam zapostavila pjevanje jer društvo me poznaje kao onu koja će na tulumima uvijek prva zapjevati - pohvalila se Dugandžić. Ova serija bit će jesenski adut Nove TV.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu