Obavijesti

Show

Komentari 0

U subotu u Gjuri 2 uživajte u 'Techno Clubbing' programu

U subotu u Gjuri 2 uživajte u 'Techno Clubbing' programu
5

Ukoliko voliš techno zvuk i ovog vikenda si u Zagrebu, onda ti je mjesto na podiju kluba Gjuro 2 u subotu od 22h kada se otvaraju vrata techno pustolovine

VIDEO

Techno Clubbing" nastavlja s provođenjem zvuka iz ideje u stvarnost i naše vikend doživljaje koji ostaju u sjećanju još jako dugo. Ove subote, 09.03.2013., u klubu Gjuro 2 nas očekuje trojac jako poznat zagrebačkoj publici pa i mnogo šire. Dvojac techno programa "Rave'N'Roll" o kojima bi mogli pisati kartice i kartice teksta i još ne bi stigli ispričati ni prolog cijele "techno priče" koju nam godinama svojom glazbom i svirkama te radom na sceni "pričaju" Zoky i Teo Harouda, predstavit će se zajedno na Techno Clubbingu, a pojačanje će im činiti i Chova kojeg smo također već imali prilike upoznati kroz mračne puteve industrijskog techno zvuka. Vrijeme je za dobar techno, zvuk prije svega, ali i doživljaj koji slijedi ukoliko je isti "na nivou".

S obzirom na navedeni line-up, to je neupitno.Nema pretjerivanja, niti pretjeranih kićenja. Stvar je vrlo jednostavna, ukoliko voliš techno zvuk i ovog vikenda si u Zagrebu, onda ti je mjesto na podiju kluba Gjuro 2 u subotu od 22h kada se otvaraju vrata techno pustolovine zvane "Techno Clubbing" i zajedno svi partijamo do 5h ujutro.

Dobrodošli i "RAVE ON!".

Nešto o DJ-ima večeri:

- ZOKY (Rave'N'Roll / Techno Clubbing / Naked Lunch):

Techno DJ i producent iz Zagreba, jedan od osnivača Rave'N'Roll i Techno Clubbing programa koji su potvrdili kako techno i dalje živi i tek je u usponu i naponu snage u Lijepoj našoj. Aktivan je preko 15 godina na hrvatskoj elektronskoj sceni kojoj je pridonio stotinama nastupa na raznim eventima, festivalima, ali i rezidencijama u brojnim klubovima i programima.

Svojim energičnim nastupima pridobio je pažnju publike te tako imao priliku nastupati na eventima diljem Hrvatske, ali i počastiti svojim specifičnim kreiranjem techno priče iza pulta i klubove nekih Europskih zemalja. U posljednje vrijeme se maksimalno posvetio produkciji techno glazbe, pa se tako njegova izdanja trenutnu mogu naći na  poznatim izdavačkim kućama kao što su "Naked Lunch" i "Techno Factory Records". Trenutno u produkciji surađuje i s brojnim velikanima techno glazbe, pa nije ni čudo što ćemo techno s potpisom "Zoky" uskoro moći vidjeti i na drugim izd. kućama i u raznim kolaboracijama. Kada ga vidite za pultom budite spremni na beskompromisan techno i vrhunsku atmosferu kakvu samo Zoky zna prirediti gdje god nastupao.

- TEO HAROUDA (Rave'N'Roll / Invazia / Techno Clubbing):

Rođen je 1982. godine u Zagrebu. Već sa 17 godina upoznaje se s grupama Daft Punk, Prodigy, Hardfloor, Kraftwerk i drugima koje će kasnije utjecati na njegov glazbeni izričaj. Interes za elektronsku glazbu bio je razlog da se upozna s domaćom underground party scenom, što je rezultiralo početkom njegove blistave DJ-karijere koja je još uvijek u konstantnom usponu. Bio je rezident na mnogim programima, te je tijekom više od aktivnog desetljeća na sceni elektronske glazbe nastupao diljem Hrvatske, Slovenije, Srbije, itd. Danas, Teo Harouda je jedan od glavnih ljudi techno scene Zagreba, pa i mnogo šire, kao rezident prestižnog Rave'N'Roll programa, te festivala Invazia, ali i novog, inovativnog programa "Techno Clubbing" u klubu Gjuro 2 gdje će nam još jednom predstaviti svoje techno umijeće iza mix-pulta ove subote.

- CHOVA (Final Frontier / Techno Clubbing):Danijel Čović poznatiji kao Chova...

Što reći o njemu osim da je kao "čovjek iz sjene". Gotovo da znamo da postoji, ali svaki put kad se pojavi, sigurno ostavlja svoj trag na publici zvukovima koji lepršaju iz zvučnog sistema vođeni njegovim "dirigiranjem". - Zaista, underground prije svega. - Od pojave, do zvuka. Od svirki na raznim partyjima, pa do festivala poput popularne Invazie, sada već poznatom Techno Clubbing-u, pa do DJ-seta uz svjetski poznatog Pacou-a (Tresor), Chova potvrđuje svoje mjesto na techno sceni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci