Obavijesti

Show

Komentari 0

U subotu vas zabavlja pionir techno glazbe Richie Hawtin

U subotu vas zabavlja pionir techno glazbe Richie Hawtin
1

Richie Hawtin nastupit će 28. srpnja u klubu Noa. U novaljski klub nakon gostovanja brojnih svjetskih DJ-a stiže još jedno veliko ime elektroničke glazbene scene

VIDEO

Noa Beach Club nakon gostovanja Svan Vatha, Norman Doraya, Sasche Divea i brojnih drugih svjetskih DJ-a dovodi na plažu Bura Bura još jedno veliko ime elektroničke glazbene scene, Richie Hawtin koji nastupa 28. srpnja od 23 sata.

Iako rođenjem Kanađanin, Richie Hawtin bio je i ostati će upamćen kao legenda detroitske elektronske glazbe. Zajedno s pionirom detroitske scene Carlom Craigom, Hawtin je zapisan u povijesti kao pokretač drugog vala detroitskog techna. Hawtin je DJ, producent, vlasnik izdavačke kuće i predvodnik underground scene Detroita koja tek sada dobiva pažnju koju zaslužuje u SAD-u.

Hawtin je svoju karijeru započeo kao DJ na underground partijima u klubovima poput Detroit's Shelter, a upoznavši svog partnera Johna Acquavivu pokrenuo je svoju izdavačku kuću Plus 8 Recordings. Sa svojim jedinstvenim techno zvukom, koji kao da je u sinergiji s Detroitom, Hawtin postiže svoj cilj – da mu se na glazbu može plesati.

Danas Hawtin uživa poštovanje većine ljubitelja techna u cijelom svijetu, na njegovim setovima prisustvovalo je preko 200.000 ljudi iz cijelog svijeta, a ove godine nastupa po prvi puta u Noa beach clubu, a zajedno s njim dijelit će pozornicu Paco Osuna i Barem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zabava u Noa Beach Club odmah se nastavlja sa Sunrise dvodnevnim festivalom koji će se održati 29. i 30. srpnja i donosi čak 48 sati glazbe i 9 DJ-a. Većina izvođača po prvi put se predstavlja hrvatskoj publici, a poznati su u svijetu kao glazbeni entuzijasti koji podjednako nastupaju i na velikim festivalima, ali i na privatnim after partyima.

U suradnji sa Sonus agencijom hrvatska publika prvi put imati će priliku slušati sljedeće DJ-e: Rhadoo, Petre Inspirescu, Dan Andrei, Cezar, Priku, Kozo, Gescu i Alexandra. Većina izvođača dolazi iz Rumunjske te će tako imati priliku predstaviti I drugu stranu elektroničke glazbe u Rumuniji manje poznatu široj publici.

Ulaznice u pretprodaji dostupne su na ulazu u Noa Beach Club i putem sustava Eventim po cijeni od 180 KN i VIP ulaznica po cijeni od 350 KN za Richie Hawtina, a na dan događanja cijena ulaznice je 250 KN.

Ulaznice za Sunrise festival u pretprodaji za oba dva dana su 100 KN, na dan događanja ulaznica se može kupiti na ulazu u klub po cijeni od 150 KN za nedjelju, a 80 KN za ponedjeljak. VIP karta za Sunrise festival u pretprodaji za dva dana je 150 KN, a na dan događanja za nedjelju 250 i za ponedjeljak 150 KN.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vrhunac party sezone: Lijepa Sementa nije odoljela Zrću...
TULUMI U NOI

Vrhunac party sezone: Lijepa Sementa nije odoljela Zrću...

Na omiljenoj plaži izvlači se maksimum zabave, pleše se i partija danju i noću, a dobru energiju i odličnu glazbu nije propustila niti Sementa Rajhard

24sata i Noa predstavljaju festival Circus Maximus

24sata i Noa predstavljaju festival Circus Maximus

Klub Noa u suradnji sa 24sata organizira glazbeni spektakl Circus Maximus koji se od 6. do 8. kolovoza održava na popularnoj plaži Zrće
Avi Karabatić grudi su umalo ispale iz uske, ružičaste haljine
POZIRALA SA ZEČICAMA

Avi Karabatić grudi su umalo ispale iz uske, ružičaste haljine

U klubu Noa 1862 Playboy je u srijedu na Zrću napravio najspektakularniji Playboy Party do sad. Zečice su publike zagrijale vrućim plesom, a stigla je i Ava Karabatić