Obavijesti

Show

Komentari 27

U 'Supertalentu' pjeva bivšoj supruzi u nadi da mu se vrati

U 'Supertalentu' pjeva bivšoj supruzi u nadi da mu se vrati
1

Osim jakih ljubavnih emocija, ove nedjelje u Supertalentu predstavit će se i Guy Pardios, mađioničar porijeklom iz Francuske, koji će, nedvojbeno, posebno zaintrigirati ženski dio žirija

VIDEO

Treća epizoda najpopularnijeg showa na svijetu obećava mnoštvo zanimljivih kandidata, koji će kako kod žirija, tako i kod gledatelja, nesumnjivo, izazvati erupciju snažnih i vrtoglavih emocija. 

Jedni od njih su plesni, ali i ljubavni par, Emil i Matea, čija će energija biti toliko jaka, da će žiri, naprosto ostaviti bez teksta. Emil i Matea dolaze iz Zagreba i zajedno plešu već četiri godine. Najprije se dogodila ljubav, a potom su shvatili da svoj talent mogu ujediniti. 

- Recept za uspjeh rada u paru, osim povjerenja je i strpljenje. -  otkrila je Matea, a kakav su nastup pripremili, doznat ćemo u nedjelju.

Emocionalno snažan nastup priredit će i Niko Milan, ugostitelj koji dolazi iz Metkovića, a živi u Kutini. Nastup na Supertalentu za njega ima posebnu važnost – pjevat će svojoj bivšoj supruzi u nadi da mu se vrati. 

- Ženo, slušaj i gledaj kakav frajer! To je to! To je frajer - kazat će Maja izvan sebe, koju će Nikin nastup dirnuti te će čak pustiti i suzu. 

- Glazba mi je kao ispušni ventil. Kada pjevam, nemam nikakvih briga. Pjesma koliko god tužna bila, dolazi iz srca -  iskreno će Niko.  

Osim jakih ljubavnih emocija, ove nedjelje u Supertalentu predstavit će se i Guy Pardios, mađioničar porijeklom iz Francuske, koji će, nedvojbeno, posebno zaintrigirati ženski dio žirija. 

Zbog ljubavi se Guy preselio u Hrvatsku, a s kakvim trikovima će kupiti pažnju žirija, ne propustite doznati. U Hrvatskoj se koristi umjetničkim imenom 'Ma daj', koje mu je upravo publika nadjenula ostavši zatečena nakon njegovih trikova.

Ljubav, sreća, iznenađenje, uzbuđenje, samo su neke od emocija koje očekuju gledatelje ove nedjelje u Supertalentu od 20 sati na Novoj TV.

LANSIRAJ SE! Počinje druga sezona Videostara!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu
Alen Đuras ljubi loto djevojku, a uskoro spremaju  svadbu: 'Trnci su me prošli kada se nasmijala'
UŽIVAJU U LJUBAVI

Alen Đuras ljubi loto djevojku, a uskoro spremaju svadbu: 'Trnci su me prošli kada se nasmijala'

Alen je bio i mentor u showu 'Zvijezde pjevaju', a Anu-Klaudiju Štilinović upoznao je kada je došla na audiciju na Loto