Show

Komentari 10

U Tribunju se traži novi Mišo

U Tribunju se traži novi Mišo

Prije dvije godine je Dalibor Talajić oduševio publiku i žiri svojom izvedbom Kovačeva hita “Ostala si uvijek ista” te osvojio glavnu nagradu od 1000 kuna i dvije ulaznice za Mišin koncert, koje mu je uručio voditelj Robert Knjaz

Bitka će biti žestoka, ali moram obraniti svoju titulu, rekao nam je kroz smijeh Dalibor Talajić (49), naš poznati crtač stripova, koji je 2019. pobijedio na prvom izboru za najboljeg dvojnika legendarnog Miše Kovača (80) u Tribunju. Nakon dvogodišnje pauze zbog pandemije, ove subote izbor će se ponovno održati.

U Tribunju održana manifestacija Look Like Mišo Kovač

- Zasad se prijavilo osam kandidata, u dobi od 25 do čak 70 godina. Natjecat će se i dvojica ‘ponavljača’ - ispričala nam je Josipa Jerkov iz Turističke zajednice Tribunja, koja će se na natjecanju pojaviti u ulozi članice stručnog žirija uz glumca i satiričara Zvonka Hrabara te načelnika Općine Tribunj Marka Grubelića.

- Kao i prethodni put, žiri će ocjenjivati glas, stas i imitaciju ‘dvojnika’, a očekuje ih i kviz znanja o Miši - najavila je Jerkov.

Prije dvije godine je Dalibor Talajić oduševio publiku i žiri svojom izvedbom Kovačeva hita “Ostala si uvijek ista” te osvojio glavnu nagradu od 1000 kuna i dvije ulaznice za Mišin koncert, koje mu je uručio voditelj Robert Knjaz.

U Tribunju održana manifestacija Look Like Mišo Kovač

- Osim pokojnog Toše Proeskog, nitko nije mogao otpjevati tu pjesmu ni blizu kao Mišo - kaže i dodaje da je tad prvi put “službeno” oponašao Mišu.

- Oponašam sve što mogu cijeli svoj život. U Tribunju se ukazala prilika da se okušam i u ulozi Miše - ispričao je. U izvedbi Mišinih hitova pomoglo mu je što ima glazbenu naobrazbu. Kao profesor klarineta radio je 11 godina, no srce ga je vuklo u strip.

Ovaj je Zagrepčanin postigao međunarodno priznati i komercijalni uspjeh crtajući za seriju “Deadpool Kills Marvel Universe”.

- Počeo sam se profesionalno baviti crtanjem stripova 2005., a s Marvelom sam surađivao desetak godina - ispričao je Dalibor, koji posljednje tri godine crta autorske stripove. I oponaša Mišu.