Obavijesti

Show

Komentari 1

U Tvornici više od 30 partya i koncerata do početka srpnja

U Tvornici više od 30 partya i koncerata do početka srpnja
6

Tvornica do srpnja ove godine organizira više od 30 koncerata i partyja pa tako stižu Public Image Limited, Slayer, Jessie Ware, Joe Satriani, Down, Chrysta Bell i drugi

VIDEO

Zagrebačka Tvornica kulture se u posljednjih nekoliko godina pozicionirala kao vodeću klub u regiji po broju posjetitelja, koncerata, profilu i veličini izvođača te po programu. U petak je organizacija Tvornice predstavila plan, kojim će tu ulogu još više dokazati. 

Tvornica do srpnja ove godine organizira više od 30 koncerata i partyja pa tako stižu Public Image Limited, Slayer, Jessie Ware, Joe Satriani, Down, Disciplin A Kitschme, Chrysta Bell, Brkovi, Jura Stublić i grupa Film, Meshuggah, Less Than Jake, The Jim Jones Revue, Sabaton, Postolar Tripper, General Woo i mnogi drugi. U sljedećim tjednima najavit će i još koncerata. 

Osim toga, nastavlja se i redovni program Tvornice kulture, tj. Inkubator, Chew The Fat, Kultivator i Šihta. Od 1. do 3. ožujka će u klubu biti Panč festival - festival stand up komedije, a uskoro će biti i Crtani romani show. 

Predstavljen je i Subkulturni Azil (SKA), koji je zamišljen kao centar subkulturne suvremene umjetnosti i urbane kreativnosti u strogom centru grada Zagreba - Pavla Hatza 17 (Zeleni Val). To je prvi i jedini privatni projekt takve vrste u Hrvatskoj koji na jednom mjestu dizajnira koncept kulture, medija, zabave i edukacije. Program SKA predstavlja i kombinira sve subkulturne skupine, multikulturalizam, potiče inovacije, kreativnost i međunarodnu suradnju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine