Obavijesti

Show

Komentari 56

U vrućoj haljini na crveni tepih: Glumica pokazala međunožje

U vrućoj haljini na crveni tepih: Glumica pokazala međunožje
8

Andrea je istaknula dekolte, leđa su joj bila gola, a osim dugih nogu, pokazala je i međunožje. U jednom trenutku hvatala je haljinu koja je previše toga pokazala fotografima koji su ju okružili

Britanska glumica Andrea Louise Riseborough (37), koja je glumila u filmovima 'Zaborav', 'Birdman' i 'Čovjek iz sjene', došla je na premijeru televizijske drame 'Zero, Zero, Zero' na Venecijanski filmski festival. Za ovu svečanu prigodu odjenula je dugu tirkiznu haljinu s prorezom do bokova sa zlatnim detaljima.

76th Venice Film Festival 2019, Red carpet film ‘ZeroZeroZero’.

Istaknula je dekolte, leđa su joj bila gola, a osim dugih nogu, pokazala je i međunožje. U jednom trenutku hvatala je haljinu koja je previše toga pokazala fotografima koji su ju okružili. 

Ipak, nakon toga što je namjestila haljinu, nastavila je pozirati.

76th Venice Film Festival 2019, Red carpet film Zero Zero Zero

Svoj holivudski debi imala je 2006. godine u filmu 'Venus' te je u svojoj karijeri osvojila je nekoliko filmskih nagrada, od kojih je bilo i za najbolju glumicu u filmu. Prije pojave na platnu, glumila je u predstavama. Bila je član teatra 'People' u Newcastleu. 

U drami 'Zero, Zero, Zero' koja je prikazana na premijeri u Veneciji, uz Andreu glumi i irski glumac Gabriel Byrne (69) i Amerikanac Dane William DeHaan (33). 

Pokretanje videa ...