Show

Komentari 10

U 'Životu na vagi' izgubila 50 kg pa se pohvalila linijom i viješću: 'Ima nešto na ljubavnom planu'

U 'Životu na vagi' izgubila 50 kg pa se pohvalila linijom i viješću: 'Ima nešto na ljubavnom planu'

Zdravka Kapetanović je u u petoj sezoni RTL-ovog showa 'Život na vagi' ušla sa čak 123 kilograma. U finalu je osvojila 50 tisuća kuna jer je kao nefinalistica izgubila najviše kilograma, a sve joj je krenulo na bolje, tvrdi

Prošlo je godinu dana od finala pete sezone ‘Života na vagi’ u kojem je karizmatična Splićanka Zdravka Kapetanović kao pobjednica među nefinalistima osvojila 50 tisuća kuna nakon što je izgubila nevjerojatnih 48,6 kilograma. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Godina dana je iza mene i vaga se smiješi, ka' i ja! Tijelo se oblikovalo, mišićna masa narasla, centimetri padaju, jako se dobro osjećam, spremna! Ima još ‘posla’... Znate onu – ‘Nebo strpljive voli - komentirala je Zdravka za RTL.hr.

Ispričala je koje promjene je uvela u svoju životnu rutinu od kada je završio show.

- Život mi se dosta prominija, prvenstveno šta napokon ‘imam vremena za sebe’. Zdrave je zdravija. Popravila sam odnos prema hrani, povećala se želja za treninzima, a ujedno i fizička kondicija. Trudim se, ne odustajem 1950. – rekla je obožavateljica Hajduka.

Na svom Instagram profilu povremeno objavljuje fotografije gdje uspoređuje život prije i poslije ‘Života na vagi’, na što kaže da joj je to vrijeme ostalo u lijepom sjećanju.

- Definitivno lipa uspomena, odlično iskustvo i sve bi' ponovila. Kad me opet pozovete, kao gosta naravno, rado ću se spakirati i dotrčati - rekla je Zdravka.

Kaže kako su joj i dalje najveća podrška obitelj, treneri i prijatelji.

- Svi oni koji su me pratili od ulaska u kuću te u borbi do finala, još su tu... Znaju oni, prepoznat će se, itekako! Podrška nakon finala je najbitnija, kad kamere stanu, onda krene borba, koja još traje - izjavila je Zdravka.

A jedna od prijatelja koju je stekla na showu je trenerica Maja

- Da, odlične smo! Zadnji put smo se vidile za njezin rođendan u Zagrebu, iznenadila sam je u Play Fitness Centru. A čule smo se sinoć - rekla je kroz smijeh Zdravka.

A na pitanje o ljubavnom životu samo je kratko s simpatičnim osmjehom odgovorila.

- Ima, ima! Zadovoljna sam, ali ima vrimena, samo opušteno. Nisam još ni blizu stadija našeg Bubija! – rekla je kroz šalu simpatična Zdravka.

Najčitaniji članci