Show

Komentari 67

Ubojiti dekolte članica žirija: Nives odjenula preusku haljinu?

Ubojiti dekolte članica žirija: Nives odjenula preusku haljinu?

Celzijus je za posljednju emisiju ovogodišnje sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' odjenula provokativnu haljinu koja joj je istaknula bujne obline. Za njom nije zaostajala niti Indira

Zabavna emisija 'Tvoje lice zvuči poznato' došla je do posljednje epizode. Osim kandidata, uzbuđen je i žiri, a članice žirija danas su posebno 'zasjale'. Pažnju je privukla Nives Celzijus (39), koja se pojavila u provokativnom izdanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Odjenula je haljinu koja joj je istaknula duboki dekolte, a s jedne strane imala je veliki prorez, zbog kojeg su se njezini pratitelji i gledatelji showa pitali nosi li Nives uopće gaćice. Na račun izgleda dobila je mnoštvo komplimenata.

Za njezin stajling zaslužan je modni stilist Marko Grubnić (38), koji je iz emisije u emisiju pomno birao komade odjeće za Nives, Indiru Levak (47) i voditeljicu Maju Šuput (41).

- I ova naša TLZP avantura došla je kraju. Usudila bih se reći da mi je to bila i najdraža sezona. Zericu draža i od one u kojoj sam i sama pobijedila. Čudesni kandidati svi do jednoga, ne mogu se odlučiti koji mi je draži - poručila je Nives.

A za Nives nije zaostajala niti Indira, koja je za večerašnju emisiju odjenula crnu haljinu koja joj je istaknula liniju. Baš poput Nives, i Levak je istaknula duboki dekolte.

POGLEDAJTE HIT PJESMU NAJPOZNATIJE REGIONALNE YOUTUBERICE: 

Najčitaniji članci