Obavijesti

Show

Komentari 91

Udala se za 34 godine starijeg, bogatog Todorićevog partnera

Udala se za 34 godine starijeg, bogatog Todorićevog partnera
5

Srpska milijunašica Ana (25) se nedavno na jednoj zabavi srušila na licu mjesta. Nesretnu ženu su odveli u bolnicu u kojoj je utvrđeno da se radi o teškom moždanom udaru...

VIDEO

Prije dva mjeseca Ana Popović (25) udala se za srpskog milijunaša Ljubišu Krstajića (59) na Jamajci, a svadbi su svjedočili najpoznatije ličnosti sa srpske estrade poput pjevačice Lepe Brene (58), glumca Andrije Miloševića (40), voditeljice Branke Nevisitić (49) i mnogih drugih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jamaica😍👍❤️

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Čini se kako je Anin život izgledao savršeno sve dok nedavno na jednoj zabavi nije doživjela moždani udar i srušila se na licu mjesta, pišu srpski mediji. 

No, tko je zapravo Ana Popović, 25-godišnjakinja koja je prije udaje za srpskog milijunaša bila jedna sasvim obična djevojka? 

Kako piše Blic, Ana se već s 18 godina okušala u manekenskim vodama i snimila prvi album s profesionalnim fotografijama na Jadranu. Ipak čini se kako je Ana vrlo brzo odustala od karijere profesionalne manekenke, 2012. objavljuje svoj prvi blog kojeg zatvara vrlo brzo, a kasnije postaje na kratko i modna dizajnerica. 

Srpska miljunašica (25) pala usred zabave: Imala moždani
Srpska miljunašica (25) pala usred zabave: Imala moždani

U kolovozu ove godine Ana se udala za Ljubišu Krstajića, poznatog srpskog milijunaša koji je 34 godine stariji od nje. Naime, Ljubiša je poznat javnosti po tome što je 2000. godine postao suvlasnik lanca hotela Karizma te je bio dugogodišnji partner Ivice Todorića (67) s čijom je kćeri Ivom Balent (42), Ana Popović viđena kako 2015. pjeva u Dubrovniku. 

Ljubiša iza sebe već ima jedan brak u kojem je postao otac dvije kćerke i jednog sina. 

- Naš odnos je divan, a najbolje ga opisuje prekrasan zajednički govor koji su oni pripremili i na dan vjenčanja posvetili svojem ocu i meni. Pošto je dugačak i veoma emotivan, dovoljno je što ću reći da smo mi svi jedna familija, a to smo postali daleko prije nego što sam postala gospođa Krstajić. Ljuba i ja već neko vrijeme živimo zajedno, a osim mog prezimena, ništa se nije promijenilo - izjavila je Ana za srpski Story. 

Prije tri godine Ljubiša je organizirao raskošnu zabavu na Koločepu povodom svojeg 56. rođendana, a zabavi je nazočio Ante Todorić sa suprugom Martinom. 

VIDI OVO! Trudna Meghan opet oduševljava svojim stilom: Ovo je njezinih 10 najtrendi trenutaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama