Obavijesti

Show

Komentari 3

Udovica Kirka Douglasa slavila 101. rođendan: Svi imali maske

Udovica Kirka Douglasa slavila 101. rođendan: Svi imali maske
6

Članovi obitelji vozili su se povorci automobila kako bi joj na taj način pokazali koliko je vole, a ona je sjedila vani okružena balonima te je mahala svima. Njezin unuk sve je zabilježio snimkama i fotografijama

VIDEO

Anne Buydens, udovica pokojnog glumca Kirka Douglasa, proslavila je 101. rođendan unatoč pandemiji. Društvo za rođendan pravila joj je obitelj, a svi su se pridržavali mjera opreza - imali su maske na licu i bili su udaljeni jedni od drugih barem metar. 

Članovi obitelji vozili su se povorci automobila kako bi joj na taj način pokazali koliko je vole, a ona je sjedila vani okružena balonima te je mahala svima. Njezin unuk Cameron Douglas (41) sve je zabilježio snimkama i fotografijama koje je potom objavio na društvenim mrežama.

- Poseban način slavlja vrlo posebnog dana - napisao je uz objavu.

Rođendan joj je javno čestitao i njezin posinak Michael Douglas (75) uz fotografiju s njom i Kirkom, a čestitkama se pridružila i snaha Catherine Zeta Jones (50). 

- Sretan rođendan mojoj izvanrednoj svekrvi. Naša kraljica, naša Oma. Sve što je dobro u ženama ti imaš. Divim ti se i volim te. Hvala ti za sve što si napravila za ljude u svijetu - napisala je Catherine. 

Kirk je za Anne govorio kako mu je srodna duša. Bili su u braku od 1954. pa sve do njegove smrti početkom ove godine. U braku su dobili sinove Petera (64) i Erica, koji je preminuo 2004. 

Kirk Douglas death

Njihova ljubav bila je 'staromodna'. Nije bilo e-mailova, poziva... Slali su si ljubavna pisma.

- Nismo slali e-mailove. To jednostavno nije to. Iako, za stoti rođendan kupila sam mu iPad. Svaku večer imamo ono što zovemo 'zlatni sat', oko 18:30 do 19:15, uglavnom prije večere. Tada uzmemo piće i razgovaramo o onome što se događalo tijekom dana. I danas ima iPad koji sam mu poklonila i oboje na svom iPadu gledamo CNN ili nešto slično, ali ne razgovaramo - rekla je Anne prošle godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:52
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni