Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
0 komentara

Udružili su snage: Online će pjevati Rundek, Sara Renar...

Video streamom uživo iz HUB385 nastupit će neki od najpoznatijih autora domaće nezavisne glazbene scene, svih žanrova i generacija. Koncert će se moći pratiti putem Radio 808 web stranice

Zagreb: U Domu sportova održan 15. Pozitivan koncert
Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL
0 komentara

U jedinstvenom glazbenom projektu snage su udružili Pozitivan ritam i Radio 808 pa su organizirali online koncert Dan pobjede koji će biti u subotu, 9. svibnja od 18 sati.

Video streamom uživo iz HUB385 nastupit će neki od najpoznatijih autora domaće nezavisne glazbene scene, svih žanrova i generacija. Koncert će se moći pratiti putem Radio 808 web stranice, stoji na službenoj stranici Pozitivnog ritma.

Nastupit će jedan od najznačajnijih domaćih autora, Darko Rundek (64). On je pjevač, skladatelj, glumac i pjesnik. Njegova glazba obilježila je generacije, kako ona koju je stvarao u legendarnom novovalnom zagrebačkom bendu Haustor, tako i ona koju radi kao solo glazbenik ili u sklopu projekta Rundek Cargo Orkestar.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Zapjevat će i Max Juričić, pjevač koji je započeo karijeru kao pionir novog vala s Azrom, Filmom i Le Cinema, 90-tih s Vješticama predvodio je world music scenu, početkom ovog stoljeća sa Šo!mazgoon i Gego&Picign bandom pokrenuo otočki val, od 2009. vodi Ljetno kino, a 2018. pokreće autorski projekt Plesač Sporog Stepa.

Osim njih, čut ćemo i Saru Renar (33), glazbenicu koja pripada grupi  najpriznatijih glazbenih imena nove generacije u regiji. Njezin glazbeni stil može se opisati kao eksperimentalni / indie / pop, miješajući suptilne melodije s elektroničkim i kazališnim elementima.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Ovim glazbenicima pridružit će se i Matko Šašek (41), poznatiji kao Koolade, glazbena skupina KozmodrumAnja G & Dr.Obi, ZMaJ i Šumski.

 

 

Tema: Muzika

Message