Obavijesti

Show

Komentari 0

Udružili su snage: Online će pjevati Rundek, Sara Renar...

Udružili su snage: Online će pjevati Rundek, Sara Renar...
1

Video streamom uživo iz HUB385 nastupit će neki od najpoznatijih autora domaće nezavisne glazbene scene, svih žanrova i generacija. Koncert će se moći pratiti putem Radio 808 web stranice

VIDEO

U jedinstvenom glazbenom projektu snage su udružili Pozitivan ritam i Radio 808 pa su organizirali online koncert Dan pobjede koji će biti u subotu, 9. svibnja od 18 sati.

Video streamom uživo iz HUB385 nastupit će neki od najpoznatijih autora domaće nezavisne glazbene scene, svih žanrova i generacija. Koncert će se moći pratiti putem Radio 808 web stranice, stoji na službenoj stranici Pozitivnog ritma.

Nastupit će jedan od najznačajnijih domaćih autora, Darko Rundek (64). On je pjevač, skladatelj, glumac i pjesnik. Njegova glazba obilježila je generacije, kako ona koju je stvarao u legendarnom novovalnom zagrebačkom bendu Haustor, tako i ona koju radi kao solo glazbenik ili u sklopu projekta Rundek Cargo Orkestar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zapjevat će i Max Juričić, pjevač koji je započeo karijeru kao pionir novog vala s Azrom, Filmom i Le Cinema, 90-tih s Vješticama predvodio je world music scenu, početkom ovog stoljeća sa Šo!mazgoon i Gego&Picign bandom pokrenuo otočki val, od 2009. vodi Ljetno kino, a 2018. pokreće autorski projekt Plesač Sporog Stepa.

Osim njih, čut ćemo i Saru Renar (33), glazbenicu koja pripada grupi  najpriznatijih glazbenih imena nove generacije u regiji. Njezin glazbeni stil može se opisati kao eksperimentalni / indie / pop, miješajući suptilne melodije s elektroničkim i kazališnim elementima.

Ovim glazbenicima pridružit će se i Matko Šašek (41), poznatiji kao Koolade, glazbena skupina KozmodrumAnja G & Dr.Obi, ZMaJ i Šumski.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac