Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
70 komentara

'Uhvatili' Modnog mačka bez filtera: Ima podočnjake i bore...

Grubnić je nedavno bio na stotoj izvedbi predstave 'Brodolomke' u Vidri gdje su ga ulovili fotografi. Markovi obožavatelji vrlo brzo su primijetili kako Grubnić ima vidljive podočnjake, a ni osmijeh mu nije tako blistav

Foto: Marko Lukunić/Pixsell/privatni album
70 komentara

Modni stilist Marko Grubnić (37) poznat je po peglanju fotografija na svojem Instagram profilu. Njegovi pratitelji primijetili su kako Grubnić na svakoj fotografiji nema bora, kao ni podočnjaka te savršeno bijele zube. No, nedavno je 'isplivala' fotografija modnog stilista koja nije tako 'bajna' kao ostale na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Grubnić je nedavno bio na stotoj izvedbi predstave 'Brodolomke' u Vidri gdje su ga ulovili fotografi. Markovi obožavatelji vrlo brzo su primijetili kako Grubnić ima vidljive podočnjake, a ni osmijeh mu nije tako blistav kao na njegovim privatnim fotografijama.

Zagreb: U kazalištu Vidra po 100. put izvedena predstava Brodolomke | Autor: Marko Lukunic/PIXSELL Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

- Ovo je prva njegova prirodna fotografija. Napokon izgleda kao čovjek, a ne lutka - samo su neki od komentara. Modni stilist ne pegla isključivo svoje fotografije već i one od najbolje prijateljice Maje Šuput (40), a zaslužan je i za blistav izgled operne dive Martine Tomčić (44). 

Modni Mačak ljubav prema skupocjenim krpicama ne skriva, a voli i luksuzne “dodatke” te se uvijek trudi pratiti trendove.

Foto: Instagram

- Volim dobar auto, jako volim dobar sat i garderobu. Svoj novac trošim samo na sebe - objašnjava te dodaje da kombinira skupo i jeftino. Marko je priznao i da ne štedi ciljano. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message