Obavijesti

Show

Komentari 6

Uklonili Ellin video s TikToka: 'Smeta im moja debela škemba'

Uklonili Ellin video s TikToka: 'Smeta im moja debela škemba'
5

S obzirom na dostupnost sadržaja koji se plasira na Internetu, velika pozornost usmjerila se na to da se ne objavljuje uznemiravajuć sadržaj bilo koje vrste. No, u svakom sustavu se kad tad dogodi pogreška...

VIDEO

Društvene mreže postale su neizostavan dio naših života, ali i postavile neke  nove standarde. Stil života uvelike se promijenio,  a njime i izgled, ljepota i način provođenja vremena. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Trudničke muke Elle Dvornik: ‘Ovoliki trbuh sam imala na porodu. Nemam što obući jer se nisam pripremila biti ovolika!’ 01:17

S obzirom na dostupnost sadržaja koji se plasira na Internetu, velika pozornost usmjerila se na to da se ne objavljuje uznemiravajuć sadržaj bilo koje vrste. No, u svakom sustavu se kad tad dogodi pogreška, tako i u ovom. 

Nova društvena mreža TikTok je na taj način razbjesnila Ellu Dvornik (30), našu blogericu i influencericu. 

Naime, Ella je objavila video u kojem priča o svom CoolSculptingu (zamrzavanju sala). Radi se o tretmanu kojem se podvrgnula krajem prošle godine, a sada je pratiteljima odlučila prenijeti svoje iskustvo. 

- Otišlo je sve što me mučilo nakon druge trudnoće - napisala je Ella u objavi u kojoj na videu pokazuje svoj potpuno ravan trbuh. No, samo nekoliko tjedana kasnije, TikTok je klasificirao njezin video kao uznemirujuć sadržaj. 

- Maknuo mi je TikTok CoolSculpting video jer je zaključio da je seksualna aktivnost - napisala je Ella i dodala: 

- Muški u toplesu svaki drugi video, ali TikToku smeta moja debela škemba.

Influencerica i blogerica je u ranijim videozapisima na svom Instagram profilu i YouTube kanalu zamolila sve protivnike estetskih korekcija da preskoče videe u kojima priča o tome, ili da ih jednostavno ne komentiraju. 

- Ako gledate ovo i osoba ste koja zamjera bilo kakve kozmetičke zahvate, nedostojanstveno starenje, ako vam to smeta ili potiče gnjev, ne slažete se i ne podržavate druge, ovaj video nije za vas i jako će vas uznemiriti i zaista bi mi bilo jako drago, ako vam to smeta, da ne komentirate - rekla je. 

Podsjetimo, Ella je krajem prošle godine odlučila 'popeglati' svoje čelo babybotoxom, a dermalnim filerima je povećala usne, odnosno 'ispravila' da budu onakve kakve je oduvijek željela. 

Uz to sve otišla je i na tretman krvnom plazmom, tzv. vampirski face lifting. Od ostalih estetskih tretmana, poznato je da se influencerica podvrgnula povećanju usnica te korekciji nosa.

POGLEDAJTE 'ZVIJEZDE VRIŠTE' S ELLOM:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru
VIDEO Pogledajte probu Baby Lasagne zbog koje su mu se povećale šanse za pobjedu
ODLIČNA ATMOSFERA

VIDEO Pogledajte probu Baby Lasagne zbog koje su mu se povećale šanse za pobjedu

MALMÖ - Hrvatski predstavnik na Eurosongu, Baby Lasagna, danas je odradio generalnu probu i oduševio sve u Malmö Areni. Lasagna je nastupio sedmi, a pod istim rednim brojem će pjevati i na prvoj polufinalnoj večeri 7. svibnja