Show

Komentari 6

Uklonili Ellin video s TikToka: 'Smeta im moja debela škemba'

Uklonili Ellin video s TikToka: 'Smeta im moja debela škemba'

S obzirom na dostupnost sadržaja koji se plasira na Internetu, velika pozornost usmjerila se na to da se ne objavljuje uznemiravajuć sadržaj bilo koje vrste. No, u svakom sustavu se kad tad dogodi pogreška...

Društvene mreže postale su neizostavan dio naših života, ali i postavile neke  nove standarde. Stil života uvelike se promijenio,  a njime i izgled, ljepota i način provođenja vremena. 

POGLEDAJTE VIDEO 

S obzirom na dostupnost sadržaja koji se plasira na Internetu, velika pozornost usmjerila se na to da se ne objavljuje uznemiravajuć sadržaj bilo koje vrste. No, u svakom sustavu se kad tad dogodi pogreška, tako i u ovom. 

Nova društvena mreža TikTok je na taj način razbjesnila Ellu Dvornik (30), našu blogericu i influencericu. 

Naime, Ella je objavila video u kojem priča o svom CoolSculptingu (zamrzavanju sala). Radi se o tretmanu kojem se podvrgnula krajem prošle godine, a sada je pratiteljima odlučila prenijeti svoje iskustvo. 

- Otišlo je sve što me mučilo nakon druge trudnoće - napisala je Ella u objavi u kojoj na videu pokazuje svoj potpuno ravan trbuh. No, samo nekoliko tjedana kasnije, TikTok je klasificirao njezin video kao uznemirujuć sadržaj. 

- Maknuo mi je TikTok CoolSculpting video jer je zaključio da je seksualna aktivnost - napisala je Ella i dodala: 

- Muški u toplesu svaki drugi video, ali TikToku smeta moja debela škemba.

Influencerica i blogerica je u ranijim videozapisima na svom Instagram profilu i YouTube kanalu zamolila sve protivnike estetskih korekcija da preskoče videe u kojima priča o tome, ili da ih jednostavno ne komentiraju. 

- Ako gledate ovo i osoba ste koja zamjera bilo kakve kozmetičke zahvate, nedostojanstveno starenje, ako vam to smeta ili potiče gnjev, ne slažete se i ne podržavate druge, ovaj video nije za vas i jako će vas uznemiriti i zaista bi mi bilo jako drago, ako vam to smeta, da ne komentirate - rekla je. 

Podsjetimo, Ella je krajem prošle godine odlučila 'popeglati' svoje čelo babybotoxom, a dermalnim filerima je povećala usne, odnosno 'ispravila' da budu onakve kakve je oduvijek željela. 

Uz to sve otišla je i na tretman krvnom plazmom, tzv. vampirski face lifting. Od ostalih estetskih tretmana, poznato je da se influencerica podvrgnula povećanju usnica te korekciji nosa.

POGLEDAJTE 'ZVIJEZDE VRIŠTE' S ELLOM:

Najčitaniji članci