Obavijesti

Show

Komentari 38

Ultimativne 'zločeste' cure: Tukle su se, drogirale i krale

Ultimativne 'zločeste' cure: Tukle su se, drogirale i krale
1

MALE OD SKANDALA Prometne nesreće, obiteljsko nasilje, praxiteni, kokain i često loš odabir partnera idealna su kombinacija ako želite zaraditi titulu 'nevaljale'

VIDEO

Mediji su pratili svaki njihov korak jer je to u većini slučajeva značilo i novi skandal. Evo gdje su danas:

Malina Grahek: Nikome nije ostala dužna

Goran Stanzl/Pixsell

U jesen 2009. Malina je zasjala u punom svjetlu. U samo nekoliko mjeseci redala je skandal za skandalom. Najprije je uništila svadbeno slavlje Daniela Tomića. Navodno pod utjecajem maligana, na vjenčanju sina generalnog zastupnika za BMW u Hrvatskoj obrušila sema a Stipu Marića, supruga bivše tenisačice Ive Majoli. Osim uvreda, sasula mu je u lice pred zabezeknutim svatovima
niz uvreda, a onda sve začinila informacijom da ga Iva već godinama vara s uglednim Zagrepčaninom i da to već pjevaju i ptice na grani, samo on ne vidi.

Njezin tadašnji dečko, a današnji već bivši suprug, ‘zlatni Josip’ Šelendić, pokušao je smiriti situaciju uvjeravajući prisutne da je netko to podmetnuo naivnoj Malini.

NovaTV

- Žao mi je što se mojoj djevojci svašta stavlja u usta! Ona je vjerojatno čula trač da Iva vara Stipu s dobrim prijateljem mog oca - vadio je Stipe Malinu. No do novog skandala nije trebalo dugo čekati.

U narodnjačkom klubu Diamond Malina se sukobila s bivšom Šelendićevom ljepoticom Anteom Kodžoman. Napala ju je s leđa i svom snagom udarila šakom u glavu, a zatim počela vući za kosu. Rastavili su ih zaštitari. Zbog izgreda nogirali su ju iz matične agencije Midiken, ali se Malina već mjesec dana kasnije skrasila u braku s bogatim sinom bogatog poduzetnika.Josip ju je oženio nakon što je saznao da je trudna. Razveli su se početkom 2014. godine.

Lindsay Lohan: Obijesna bogatašica

AMFAR Awards - Milan

Počela je glumačku karijeru već s tri godine u reklami. Od tada nizala je samo uspjehe inovac, a onda je s 18 pukla. Lindsay Lohan godinama je neiscrpna tema novinskih stupaca. 

S 18 godina automobilom je na parkiralištu ozlijedila dvoje ljudi. Dvije godine kasnije predozirala sekokainom i analgeticima u Los Angelesu i preotela tadašnjeg dečka Paris Hilton - sina grčkog milijardera Stavrosa Niarchosa. U vrijeme snimanja filma “Georgia Rules” toliko je tulumarila da je završila u bolnici zbog dehidracije i iscrpljenosti. 

Početkom 2007. prijavila se na odvikavanje, ali je odmah po izlasku uhvaćena da šmrče kokain, a zatim i da vozi pijana i drogirana. Ponovno je otišla na liječenje i dobila 90 dana zatvora. U zatvoru je provela 13 dana.  Bivši tjelohranitelj  tužio ju je zbog dugova, a prijateljica za krađu kaputa.

Ovo su samo neki iz ogromne kolekcije skandala nestašne glumice koja danas pjeva malo drugačiju pjesmu. Bavi se dobrotvornim radom u arapskim zemljama, a u nedavnom je intervjuu otkrila da trenutačno proučava islam.

Britney Spears: Kraljica skandala

Rolling Stone

U 2007. godini doživjela je apsolutnu slavu, ali ne zahvaljujući poslovnim uspjesima nego zbog brojnih ekscesa. Nakon rastave od Kevina Federlinea Britney (29) je potpuno izgubila samokontrolu. Krenulo je pijanstvom i drogiranjem u noćnim klubovima. Zatim su slijedili brojni neurotični ispadi.

Fotografi su imali pune ruke posla. Najprije je paparazza napala kišobranom, zatim se tetovirala, a onda je nekoliko puta završila na rehabilitaciji u klinici Promises, no tamo se čak dva puta pokušala ubiti. Ubrzo su sve svjetske novine objavile Britt bez gaćica, a nedugo zatim pijana je sjela u auto i skinula majicu. Nakon toga se pred kamerama obrijala na ćelavo. Šok je izazvala i plivajući razgolićena u bazenu s hrpom mladića. Sve to pomoglo je sucu u brakorazvodnoj parnici da joj oduzme skrbništvo nad
sinovima, nakon čega je napumpala usnice i počela nositi perike.

Danas su stvari sasvim drugačije. Pjevačica nastupa diljem svijeta, imala je svoj show u Las Vegasu, 'istesala' je liniju te je u sretnoj vezi s manekenom  Samom Asgharijem.

Aleksandra Grdić: Opasna Miss

Filip Brala/Pixsell

Aleksandra Grdić: Nemoguća Miss gdje je upoznala dugogodišnjeg nasilnog dečka Zlatka Škvorića. Nakon što je postala Miss Hrvatske i slikala se gola za Playboy, za rutinske kontrole policija im je 2005. godine u automobilu pronašla veće količine tableta praxiten, koji se tretiraju kao opojna droga. Istovremeno kod Zlatka su pronašli i kokain. Misica je zaradila kaznenu prijavu.

Nakon toga u novine su dospjeli nakon što je Zlatko okrutno pretukao nju i njezine roditelje, koji su završili u bolnici s teškim tjelesnim ozljedama. Zlatko je završio u zatvoru. U veljači prošle godine Aleksandra  je dobila 10 mjeseci uvjetnog zatvora zbog nesreće u kojoj je ozlijeđeno dvoje ljudi.

U godinama koje su uslijedila sudjelovala je u nekoliko reality showova i bila u nekoliko veza, a danas je mama. Svoje prvo dijete dobila je u vezi s Zagrepčaninom Markom Šijakovićem (33) koji je prije osam godina bježao policiji u tehnički neispravnom kombiju i bez obaveznog osiguranja, četrdesetak kilometara kraj Zadra.

Kate Moss: Divlji supermodel

Celebrities at the Vogue Party at Browns Hotel in London, UK

I dalje je jedna od najslavnijih svjetskih manekenki unatoč burnom životu prepunom drogiranja alkoholiziranja i ludih noćnih provoda. 

O Kate Moss se sredinom ‘90-ih počelo se nagađati što je uzrok njezinom ispijenom izgledu. U to vrijeme bila je četiri godine s Johnnyjem Deppom i nakon prekida 1998. prvi je put završila u klinici za odvikavanje i priznala da se 10 godina nije trijeznila.

Britten in Brooklyn press night performance

S Jeffersonom Hackom dobila je 2002. godine kćer. Onda je 2004. prohodala s glazbenikom Petom Dohertyjem, a ta joj je veza popločila put u pakao droge... Od tada nekoliko je puta bila na rubu smrti zbog predoziranja, a umalo je uništila karijeru kad su 2005. godine objavljene fotografije narkoseanse u Dohertyjevu studiju. U 40 minuta pošmrkala je pet linija kokaina. 

IU međuvremenu se malo smirila, tu i tamo zapartija te ju fotografi ulove u 'elementu'. Njezin ljubavni život također nije bio idila, a trenutačno je u vezi s mlađahnim Nikolajem von Bismarckom-

Tanja Tomić: Otkaz nakon tučnjave

Da nešto ne štima u braku Tanje Tomić i njezinog prvog supruga Mislava Margetića, saznalo se u lipnju 2006., kad je par nesporazume rješavao šakama u kafiću Arabesca u Sigetu u četiri ujutro. Uništili su inventar kafića i oboje su ozlijeđeni. Završili su na policiji, nakon čega je Tanja dobila otkaz na RTL televiziji, gdje je bila voditeljica. 

Željko Lukunić/Pixsell

2008.  udala se za pomorca Nikolu Ćuka i rodila mu sinove Andu i Lovru. Iz izvanbračne veze s Alenom Bajlom ima sina Brunu.

Naomi Campbell: Divlja zvijer

PA/Pixsell

Crna Pantera, kako je zovu u modnom svijetu, odavno je poznata kao iznimno teška osoba koja ima kratak fitilj i rado mlati svoje asistentice. Naomi Campbell  najprije je agresiju iskazala 1998. godine na filmskom setu kad je asistenticu Georgianu Galanis uhvatila za vrat, opalila je telefonom po glavi i udarila šakom u rame, nakon čega je uhićena. Dvije godine kasnije svojoj novoj asistentici prijetila je da će je izbaciti iz jurećeg automobila.

Za razliku od ostalih koji su se liječili od ovisnosti, Naomi se liječila od agresivnosti, ali je ponovno napala svoju asistenticu Anu Scolavino, pa je osuđena na pet dana društveno korisnog rada. 

Instagram

Manekenka je osuđena 2006. godine na sudu u New Yorku zbog napada na policajca, dva napada na svoje asistente i jedan napad na kućnu pomoćnicu. Campbell je priznala krivnju te je osuđena na pet dana rada u javnoj kuhinji, koje je odmah nakon suđenja i odradila. U lipnju 2008. napala je dvojicu policajaca na londonskom aerodromu Heathrow.

Danas izbjegava skandala, a navodno je u vezi s egipatskim milijunašem Louisom Camillerijem. Riječ je o bivšem vlasniku duhanske kompanije i sadašnjem direktoru tvrtke Ferrari. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.