Obavijesti

Show

Komentari 0

Ultra vlak: prvi puta 100 sati partijanja i zabave bez pauze

Ultra vlak: prvi puta 100 sati partijanja i zabave bez pauze
3

Osim ulaznice na Ultru za sva tri dana, napokon si i bez brige što se tiče smještaja i prijevoza. Spremamo najluđi vlak ikad viđen na ovim prostorima i zabavi se na najvećem partyu.

Jedna od TOP 3 stvari koje moraš napraviti ovo ljeto je Ultra party vlak i 100 sati partijanja u komadu, bez stajanja.

Osim festivalske ulaznice za sva tri dana, napokon si i bez brige što se tiče smještaja i prijevoza.  I to ne bilo kakvog, spremamo najluđi i najduži vlak ikad viđen na ovim prostorima.

 Organizirana je specijalna linija od Zagreba do Splita i natrag party vlakom u kojem glazbu pušta DJ Matroda, resident Entera Zagreba sa vagonima za svu Ultra žednu ekipu.  Prije samog puta, check point je na warm up partyju na otvorenom nedaleko Željezničkog kolodvora u Zagrebu.  Uz zalazak sunca, čeka te piće dobrodošlice i upoznavanje s ekipom s kojom ćeš biti na partyju točno 100 sati bez pauze. Svo vrijeme prati te i redakcija Enter Zagreba na čelu s Ivanom Vukušićem.

Nakon što party vlak stigne u Split, razmještamo se u busevima koji nas iste minute voze u Beachville Kamp u Omišu gdje ovisno o paketu možeš imati unaprijed rezervirani i plaćeni šator za spavanje. Organiziran je i svakodnevni shuttle  prijevoz od Kampa do splitskog Poljuda na Ultra Europe Music Festival. Pobrinuli smo se i za Enter korner u Kampu gdje će 0-24 DJ-evi, između ostalih i Matroda brinuti da je raspoloženje non stop iznad nivoa. Svako poslijepodne možeš se uključiti i u live program Enter Zagreba koji će se po prvi puta prenositi izvan redakcije. Doslovce smo svi zajedno 100 sati na partyju koji ne staje do povratka u Zagreb u utorak, 13.07.

Ovisno o željama i kombinaciji prijevoza, ulaznice i smještaja, spremno je pet različitih paketa.  Svi uključuju Warm up party i prijevoz Ultra Party Vlakom. 

All inclusive Paket za dvoje  uključuje sve od Warm up partyja 09.07. u večernjim satima, prijevoza Ultra Party Vlakom Zg- St- Zg, prijevoza do Beachville kampa u Omišu, smještaj u Kampu s uključenim šatorom za spavanje, svakodnevni shuttle prijevoz od Kampa do Poljuda i ulaznicu za sva tri dana Festivala. Cijena ovog Paketa za dvoje do 30.6. je 3298 kuna uz mogućnost obročnog plaćanja.

Za one koji već imaju svoju ulaznicu za Festival, spreman je Paket s Warm up partyjem, prijevozom i smještajem.  Ako već slučajno imaš organiziran smještaj kod tete u Splitu – nema problema. Uzmi paket koji uključuje Warm up party, prijevoz i ulaznicu. Uglavnom, koju god kombinaciju smislio, mi smo je proveli u djelo. 

Provjeri vrste Paketa i nabavi svoj na ticketshop.hr/vlak odnosno na prodajnim mjestima Ticketshopa. 

Kad bolje razmislimo, jako se dobro naspavaj prije Ultre s nama jer tko preživi 100 sati Enter partijanja u komadu, imat će priču za cijeli život. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu