Obavijesti

Show

Komentari 157

Umjesto čarapa: Božićni darovi zvijezda koji su smiješno skupi

Umjesto čarapa: Božićni darovi zvijezda koji su smiješno skupi
1

Iako često jedni druge podsjećamo da su za blagdane bitnija dobra djela od darova, ipak volimo najbližima pokloniti koju sitnicu. No zvijezdama 'sitnice' nisu čarape i puloveri

VIDEO

David Beckham (41) potegnuo je duboko u džep za božićni poklon svojoj supruzi Victoriji Beckham (42) 2005. godine. Becks joj je pod bor ostavio dizajnersku torbicu optočenu dijamantima, vrijednu 100.000 dolara te ključeve novog Rolls-Roycea vrijednog pola milijuna dolara.

Uz sve je 'ubacio' i dijamantnu ogrlicu s rubinom vrijednu više od 2 milijuna dolara koju je kupio kod slavnog pariškog draguljara. 

Facebook

Paris Hilton (35) zna kako samu sebe počastit za Božić. Jedne godine si je kupila ružičasti Bentley Continental GT vrijedan 285.000 dolara, čija je kontrolna ploča optočena dijamantima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mike Tyson (50) na poklon svojoj bivšoj supruzi Robin Givens potrošio je 2 milijuna dolara. No nije joj kupio sportski auto niti dijamantni prsten. Bivši boksač kupio joj je golemu kadu. 

AFP/PIXSELL

Angelina Jolie (41) prije nekoliko godina svom je, uskoro bivšem, suprugu kupila slapove u Kaliforniji. Naime, znajući da Brad  (53) voli arhitekturu, Angie je dobro predvidjela da će Pitt htjeti na slapovima izgraditi kuću. Glumica je na ideju došla nakon što je sa suprugom posjetila kuću na slapu rijeke Bear Run naziva Fallingwater arhitekta Franka Lloyda Wrighta.

PA/Pixsell

Tada šestogodišnja Suri (10) je 2011. godine poželjela svašta no sigurno nije ni slutila da će sve zaista i dobiti. Na njenom se popisu želja našao i poni te dijamantne naušnica, kao i 'svečana dizajnerska haljina jer želi izgledati poput princeze'. Njen otac Tom Cruise (52) sve joj je to i priuštio i potrošio oko 130.000 dolara.

REUTERS/PIXSELL

Otac Tori Spelling (43), producent Aaron, svojoj je djeci htio pružiti 'bajkoviti Božić' stoga je kupio stroj za lažni snijeg koji stoji oko 2 milijuna dolara te je 'pahuljama' obasipao cijelo imanje. Tori je bila toliko oduševljena tim iskustvom da je i sama to priuštila svojoj djeci 2009. godine.

PA/Pixsell

Ben Affleck (44) svojoj je, sada bivšoj, supruzi Jennifer Garner (44) kupio dijamanti prsten od sedam karata jer je 'dobra majka'. Bivšoj zaručnici Jennifer Lopez (47) glumac je navodno za jedan Božić kupio WC školjku optočenu dijamantima, rubinima i safirima.

PA/Pixsell

Jude Law (43) u vrijeme blagdana zaprosio je svoju djevojku Siennu Miller (34) te joj je darovao klavir, unutar kojeg je stavio prsten sa safirom vrijednim 200.000 dolara. Bez obzira na njegovu darežljivost, romansa nije dugo potrajala.

Pixsell

Beyonce (35) je svom suprugu Jay Z-ju (47) za jedan Božić kupila Bugatti vrijedan dva milijuna dolara, a on je njoj kupio Birkin torbice u vrijednosti 350.000 dolara.  

22916792
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 157
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju