Obavijesti

Show

Komentari 129

Umjesto da dođe na sud, Seve u New Yorku gledala zmajeve

Umjesto da dođe na sud, Seve u New Yorku gledala zmajeve
13

Seve nije došla na sud jer je bila na premijeri ‘Igre prijestolja’ u New Yorku. Pjevačica je navodno na putu već sedam dana, a otišla je bez sina Aleksandra. Nije obavijestila Popovića, što je morala učiniti

VIDEO

Milan Popović (54) uredno je u petak ujutro došao na Općinski kazneni sud u Zagrebu. Severinu Kojić (46) nisu, zapravo, ni očekivali. Pjevačica se sudu ispričala odlaskom na službeni put, a u četvrtak navečer objavila je fotografije iz New Yorka s premijere finalne sezone hit-serije 'Igra prijestolja'.

- Ovo je izigravanje sustava. Opravdala se službenim putovanjem, a ne znam baš što je službeno radila u New Yorku - rekao je Popovićev odvjetnik Hrvoje Jukić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:57

Pjevačica je navodno na putu od sredine prošlog tjedna. Ona tvrdi službenom. Sin Aleksandar (7) bio je u Zagrebu.

- O tako dugom putovanju morala je obavijestiti oca i predati mu Aleksandra, ali ona ni to nije učinila. Dijete je bilo s dadiljama i bakom tih nekoliko dana umjesto da je bio s ocem - objasnio je Jukić.

Na ročište je došla i nova Severinina odvjetnica Višnja Drenšk-Lasan.

Na ročištu su gledali snimku RTL-ove emisije “Direkt”. U njoj ga je gospođa Kojić, tvrdi Popović, oklevetala. Severina je to propustila, ali dva dana ranije pozirala je s kraljicom zmajeva iz “Igre prijestolja” Emilijom Clarke.

Pjevačica je za tu prigodu odjenula zlatnu haljinu, a njen suprug sivo odijelo. Severina je s fanovima podijelila i dvije snimke na kojima se vidi da je bila među prvima koji su dobili pozivnicu za gledanje prvog dijela finalne sezone popularne serije. Severina je dan ranije objavila fotografiju s Times Squarea kojom je najavila koncert u Zürichu.

Pjevačica je u emisiji koju su pregledavali rekla da je bila izložena psihičkome maltretiranju te da se Milan nije javljao Aleksandru, da ga nije zvao ni za rođendane...

- To nije istina, to su besmislice - kazao je Jukić, a Severinina odvjetnica nije bila raspoložena za izjave:

- Ročište nije otvoreno za javnost. Ne želim pričati o tome - rekla je Višnja Drenški Lasan, a isto je ponavljala i na pitanje što je to Severina službeno radila u New Yorku da nije mogla doći na jučerašnje ročište.

- Izbjegava sud, ali, nažalost, to najviše utječe na Aleksandra - kazao je odvjetnik Jukić.

Story Hall of Fame party

U svim pravnim bitkama koje o skrbništvu gotovo svakog mjeseca vode Severina i Milan Popović, oboje pohađaju i stručna psihološka vještačenja. No ni tu stvari ne idu glatko. Tako je zbog ozbiljne sumnje da se u procesu vještačenja pogoduje pjevačici, Milan Popović zamolio jednu vještakinju da se sama izuzme iz tog procesa.

Prozvao ju je kako je Severini omogućila da jedan od testova rješava u dva dijela, u razmaku od desetak dana, za jedan joj je test navodno ponudila i odgovore na papiru, a tijekom jednog testiranja joj je slala SMS-ove o tome kako da korigira svoje ponašanje. Potonje nam je vještakinja i potvrdila te, začudo, priznala da u svemu tome ne vidi nikakav problem.

- Očekujemo i nadamo se da će se Severina na sljedećem ročištu pojaviti - rekao je Jukić.

A osim izbjegavanja ročišta, pjevačica je u zadnje vrijeme izbjegavala i koncerte. Otkazani su joj dogovoreni nastupi u Donjoj Stubici i Sv. Križu Začretju, kako su tvrdili iz Severinina tabora, zbog tehničkih problema.

Organizatori iz Začretja oštro su odgovorili da pjevačica laže.

- Organizacijski problemi vezani za nastup koji je isti organizator iz Donje Stubice prebacio u Začretje nemaju veze sa Severinom jer ona svoje nastupe ne dogovara osobno - rekao je Davor Grgin, zadužen za odnose s javnošću.

Prije dva otkazana koncerta Severina je doživjela fijasko na Zlatiboru, u klimatskom lječilištu na jugozapadu Srbije, gdje joj je nastup bio sramotno slabo posjećen.

Nakon toga “izgubila” je i jednog člana benda. Dugogodišnji ugledni basist Henry Radanović (52) otišao je iz pratećeg benda.

- Trenutačno oboje imamo druge planove, o čemu smo u nekoliko navrata razgovarali. Poslovno, Severina je izuzetan profesionalac, a meni osobno jako draga osoba - rekao je Radanović

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin