Obavijesti

Show

Umrla zvijezda Big Brothera: 'Dudo, kraljice, falit ćeš nam!'

Umrla zvijezda Big Brothera: 'Dudo, kraljice, falit ćeš nam!'
7

Počivaj u miru, prijateljice draga! Big Brother show donio mi je u životu mnogo lijepoga, a između ostalog prijateljstvo s Dudom, koje je ostalo jako i u vanjskom svijetu, rekla je pjevačica u usponu Anezi

VIDEO

Rođena Vinkovčanka sa zagrebačkom adresom, Dubravka Ujević Veron, natjecala se 2018. u Big Brotheru. Javnost ju je tada upoznala kao simpatičnu i dragu Slavonku spremnu na mnoge izazove reality showa.

Dubravka je preminula jutros nakon borbe s bolešću u 49. godini, potvrdili su nam njezini bliski prijatelji iz showa. 

- Jutros me nazvao njezin suprug i rekao mi što se dogodilo. Bila je po bolnicama u posljednje vrijeme, osjećala se lošije, ali svejedno mi je ovo šokantna vijest - rekla nam je pjevačica Alena Nezirević Anezi (31) koja je s njom bila u realityju. Anezi je dodala kako su se posljednji put čule prije desetak dana. 

- S Dubravkom, Lukom Rokom i Nikolom Bogom sam ostala najbolja, družili smo se i nakon showa. Kada bih ja došla u Zagreb, onda smo bile i susjede, pile kavu, družile se... Pamtit ću je po njezinom osmijehu, optimizmu i zaraznoj energiji, po tome da mi je u puno navrata pomogla kad mi je trebalo. Duda mi je jednom prilikom sredila statiste za spot, svojedobno me upoznala sa Zigmanom, kojeg je ona poznavala još od ranije - rekla nam je Anezi.

Od prijateljice se oprostila i na svom profilu društvene mreže: 

'Počivaj u miru, prijateljice draga! Big Brother show donio mi je u životu mnogo lijepoga, a između ostalog prijateljstvo s Dudom, koje je ostalo jako i u vanjskom svijetu. U ove dvije godine znala me tako nasmijati, razveseliti, savjetovati, ali i pomoći. Bilo je obostrano i bilo je lijepo. Zahvalna sam što me Bog blagoslovio takvim prijateljstvom, što sam imala čast da mi dušu otvori jedna tako osebujna žena! Razmišljala sam bila kako mi je lijepa ova slika i kako ću je sigurno jednom staviti ovdje. Nisam znala da će biti ovim povodom... 'Šta je život, par koraka, malo tuge i meraka, malo brate malo je.' Dudo, kraljice, uživaj u Božjim prostranstvima.'

Dubravka u mlađim danima: U minici je izazvala lančani sudar
Dubravka u mlađim danima: U minici je izazvala lančani sudar

Kolegice se prisjetio i bivši natjecatelj showa, Matija Štainer (26) iz Osijeka. 

- Žao mi je radi ove tragične vijesti i žalostan sam. Ljudi su različiti, Big Brother je imao i pozitivnih i negativnih strana, a ipak mi je drago da sam upoznao Dubravku. Tužna vijest. Moja sućut obitelji - napisao je na društvenoj mreži. 

Bivši natjecatelj showa Marijan Lisak Max (51), u Big Brotheru joj je prema pravilima tadašnje igre glumio zamjenskog supruga. 

- Neka joj vječna slava, počivala u miru Božjem - napisao je na Instagramu. 

Dubravka Ujević Veron rođena je u Vinkovcima, a živjela je u Zagrebu. Diplomiranoj inženjerki prometa brak sa suprugom Darijanom Škrbićem (36) bio je drugi, a nije imala djece. Hobiji su joj bili glazba, film, sport i kuhanje. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama